S Serek Hectopat Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #11 specialcafe dedi: Aynı laptop aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Nette yaptığım araştırma sonucunda. specialcafe dedi: Aynı laptop aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Merhaba, nette yaptığım araştırma sonucu edimax ew 7811 un wifi adaptör aldım. Sorunsuz çalışıyor. Modemden çok fazla uzaklaşınca bağlantı kopabiliyor ama şimdilik memnunum. internet sitesinden mac için driver indirip yükledim. specialcafe dedi: Aynı laptop aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2015
specialcafe dedi: Aynı laptop aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Nette yaptığım araştırma sonucunda. specialcafe dedi: Aynı laptop aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Merhaba, nette yaptığım araştırma sonucu edimax ew 7811 un wifi adaptör aldım. Sorunsuz çalışıyor. Modemden çok fazla uzaklaşınca bağlantı kopabiliyor ama şimdilik memnunum. internet sitesinden mac için driver indirip yükledim. specialcafe dedi: Aynı laptop aynı sorun bende de var. Çözebildiniz mi sorunu? Genişletmek için tıkla...
H hamzaaltan71 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2015 #12 device ID onarımı nasıl yapılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2015