Mac ve Chrome OS için sürücü güncelleme var mı?

Blue Beetle

Hectopat
Daha fazla  
Windows işletim sistemi dışındaki işletim sistemleri için de sürücü güncellemesi var mı? Örneğin, Mac ve Chrome OS için de sürücü güncelleme var mı?

Windows işletim sistemi dışındaki işletim sistemleri için de sürücü güncellemesi var mı? Örneğin, Mac ve Chrome OS için de sürücü güncelleme var mı?
Var fakat genelde işletim sistemleri kendileri update ile günceller.
Maclerde kendi kuruyor fakat duruma göre sen de kurabiliyorsun diye biliyorum.
ChromeOS tamamen update.
Linux tabanlılar da Mac gibi ya dağıtım yapımcısı updateler ile yüklüyor ya da kendin kuruyorsun.

Chrome OS'yi otomatik olarak güncelliyorsa, tebrik etmek lazım o zaman.

@222744 Hocam son olarak bir soru daha sormak istiyorum chrome os flexde otomatik sürücü doananım güncelleme var mı?

Son düzenleme:
Chrome OS'yi otomatik olarak güncelliyorsa, tebrik etmek lazım o zaman.

@222744 Hocam son olarak bir soru daha sormak istiyorum chrome os flexde otomatik sürücü doananım güncelleme var mı?
Hocam otomatik güncelleme o kadar büyük bir şey değil, kendi depolarından paketleri indiriyor ve kur talimatı veriyor. Windows Update de yapıyor aynısını fakat Windows depoları Nuh devrinden kaldığı için elle kuruyoruz

İkinci soru ise işletim sistemi yayınladığı güncelleme paketi ile beraber sürücüyü de yayar. Güncellik ise bir dert değil zaten o sistemde, mevzu stabilite.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…