miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.602 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #21 mifdal dedi: @miçobaba hocam ikisi de olmasa iş için hangisi? Genişletmek için tıkla... İş için Mac daha iyi.
mifdal dedi: @miçobaba hocam ikisi de olmasa iş için hangisi? Genişletmek için tıkla... İş için Mac daha iyi.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.602 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #23 mifdal dedi: Başka? Genişletmek için tıkla... Hacı başkası yok troll mu yapıyorsun anlamadım. Bir bilgisayar hakkında başka ne söylenebilirki zaten.
mifdal dedi: Başka? Genişletmek için tıkla... Hacı başkası yok troll mu yapıyorsun anlamadım. Bir bilgisayar hakkında başka ne söylenebilirki zaten.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #24 @miçobaba cevaplardan tatmin olamıyorum o yüzden.
Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 374 Çözümler 2 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #25 mifdal dedi: @miçobaba cevaplardan tatmin olamıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra sizin bileceğiniz iş siz karar vereceksiniz herkes yorumunu yapmış.
mifdal dedi: @miçobaba cevaplardan tatmin olamıyorum o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bundan sonra sizin bileceğiniz iş siz karar vereceksiniz herkes yorumunu yapmış.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #26 PC mi Mac mi? Herkes Mac diyor. Başka fikir? Yardım? Başka? Başka fikir? @Don Juan Bolsa niye Mac? Son düzenleme: 15 Şubat 2025
Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 374 Çözümler 2 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #27 mifdal dedi: @Don Juan Bolsa niye Mac? Genişletmek için tıkla... Güçlü, kullanımı basit, şarjı iyi gidiyo, hafif kendimde Macbook Air M2 kullanıyorum.
mifdal dedi: @Don Juan Bolsa niye Mac? Genişletmek için tıkla... Güçlü, kullanımı basit, şarjı iyi gidiyo, hafif kendimde Macbook Air M2 kullanıyorum.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #28 @Don Juan Bolsa Hocam oyun için bir cihaz hakkında bildginiz var mı? @Don Juan Bolsa konsol yada pc
Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 374 Çözümler 2 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #29 mifdal dedi: @Don Juan Bolsa Hocam oyun için bir cihaz hakkında bildginiz var mı? @Don Juan Bolsa konsol yada pc Genişletmek için tıkla... Oyun için laptop tavsiyesi mi demek istedin?
mifdal dedi: @Don Juan Bolsa Hocam oyun için bir cihaz hakkında bildginiz var mı? @Don Juan Bolsa konsol yada pc Genişletmek için tıkla... Oyun için laptop tavsiyesi mi demek istedin?
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #30 @Don Juan Bolsa hocam bir pc alacağım ya da konsol ve mac alacağım