Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 374 Çözümler 2 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #31 mifdal dedi: @Don Juan Bolsa hocam bir pc alacağım ya da konsol ve mac alacağım Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten ben bir şey demem doğru olmaz siz bilirsiniz ama ben olsam oyun oynamakta istiyorsam eğer iyi bi pc alırım.
mifdal dedi: @Don Juan Bolsa hocam bir pc alacağım ya da konsol ve mac alacağım Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten ben bir şey demem doğru olmaz siz bilirsiniz ama ben olsam oyun oynamakta istiyorsam eğer iyi bi pc alırım.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #32 @Don Juan Bolsa Hocam mac+oyuncu pc nasıl olur?
Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 374 Çözümler 2 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #33 mifdal dedi: @Don Juan Bolsa Hocam mac+oyuncu pc nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Saçma olur ve sana pahalıya patlar.
mifdal dedi: @Don Juan Bolsa Hocam mac+oyuncu pc nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Saçma olur ve sana pahalıya patlar.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #34 @Don Juan Bolsa hocam sadece iş için hala mac yani
Don Juan Bolsa Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 374 Çözümler 2 Yer New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #35 mifdal dedi: @Don Juan Bolsa hocam sadece iş için hala mac yani Genişletmek için tıkla... Bence öyle.
mifdal dedi: @Don Juan Bolsa hocam sadece iş için hala mac yani Genişletmek için tıkla... Bence öyle.
mifdal Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #36 Tavsiye? başka fikir? Hala Mac mi? Başka? Başka? Başka fikir? Lütfen yardımcı olun? Sizce yeni çıkan Ultrabook'lar mı MacBook mu? Yardım? Son düzenleme: 5 Nisan 2025
Tavsiye? başka fikir? Hala Mac mi? Başka? Başka? Başka fikir? Lütfen yardımcı olun? Sizce yeni çıkan Ultrabook'lar mı MacBook mu? Yardım?