Mac vs Windows laptop

Makaleler
3
Eskiden birkaç konuda danışmıştım artık laptop almaya kesin olarak karar verdim. Cihazı genel olarak derslerim ve iş amaçlı kullanacağım. Oyun olması iyi olur ama olmasa da eksiklik hissetmem. Bununla birlkte, hobi olarak siber güvenlik ve yazılımla ilgileniyorum. Bu noktada MacBook'un bana Windows kadar özgür bir ortam sunup sunamayacağından emin değilim. Sizin bu konudaki yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi merak ediyorum. Ayrıca Mac alırsam Apple ekosistemini ana olarak tamamlamış olacağım.

Çoğu cihazın Apple ise laptop da Apple alırsan mantıklı olur ama ille de tamamlamak istmiyorsan ekosistemi eindows al bence yıllardır Windows kullanıyorum 1 ay Mac kullanmaya çalışmıştım dediğin gibi Windows'taki özgürlük asla yok siber güvenlik için de VirtualBox kullanmıştım ben. Eğer her yere çok raha taşınan bir şey istiyorsan Mac al ama Windows performansı bekleme biraz da bütçe meselesi.

Çoğu cihazın Apple ise laptop da Apple alırsan mantıklı olur ama ille de tamamlamak istmiyorsan ekosistemi eindows al bence yıllardır Windows kullanıyorum 1 ay Mac kullanmaya çalışmıştım dediğin gibi Windows'taki özgürlük asla yok siber güvenlik için de VirtualBox kullanmıştım ben. Eğer her yere çok raha taşınan bir şey istiyorsan Mac al ama Windows performansı bekleme biraz da bütçe meselesi.

Hocam bütçe olarak çok derdim yok bir kere almak istiyorum bende şu ana kadar Windows üzerinden haleldiyordum işimi ama Mac'lerin şarj dışı performansı pil süresi beni çok etkiliyor sadece Windows kadar özgür olmaması korkutuyor.

Hocam şöyle diyeyim üniversitede bir çok akademisyen Mac kullanıyor ama tabii ki iş için ve gezinmek toplantılara girmek makale okuyup araştırmak için. Bunları yapacaksanız Mac alın İphone veya İpad'iniz varsa çok daha kullanışlı olur.

Hocam şöyle diyeyim üniversitede birçok akademisyen Mac kullanıyor ama tabii ki iş için ve gezinmek toplantılara girmek makale okuyup araştırmak için. Bunları yapacaksanız Mac alın iPhone veya IPad'iniz varsa çok daha kullanışlı olur.

Hobi olarak yazılım ile ilgilenmesem kesin Mac tercih ederdim ama yazılım ve sibergüvenlik tarafı beni düşündürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı