berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Ağustos 2023 #1 Kartımı bulamadım. Maça girebilir miyim? Engelli bileti alacağım ama refakatçim kartını bulamadı.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 21 Ağustos 2023 #2 berkink10 dedi: Kartımı bulamadım. Maça girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hangi maç olduğuna bağlı desem ?
berkink10 dedi: Kartımı bulamadım. Maça girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hangi maç olduğuna bağlı desem ?
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #3 Passolig uygulamasinda cep telefonu ile giriş seçeneği olması lazım.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Ağustos 2023 #4 Ezio21 dedi: Hangi maç olduğuna bağlı desem? Genişletmek için tıkla... Fener tvente hocam. Lodex dedi: Passolig uygulamasinda cep telefonu ile giriş seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Stada gidince orada mı yapacağım?
Ezio21 dedi: Hangi maç olduğuna bağlı desem? Genişletmek için tıkla... Fener tvente hocam. Lodex dedi: Passolig uygulamasinda cep telefonu ile giriş seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Stada gidince orada mı yapacağım?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 21 Ağustos 2023 #5 Lodex dedi: Passolig uygulamasida cep telefonu ile giriş seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Aa doğru 15tl ile tek girişlik pass kart alabilir.
Lodex dedi: Passolig uygulamasida cep telefonu ile giriş seçeneği olması lazım. Genişletmek için tıkla... Aa doğru 15tl ile tek girişlik pass kart alabilir.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Ağustos 2023 #6 Ezio21 dedi: AA doğru 15TL ile tek girişlik Pass kart alabilir. Genişletmek için tıkla... Nereden alınıyor hocam?
Ezio21 dedi: AA doğru 15TL ile tek girişlik Pass kart alabilir. Genişletmek için tıkla... Nereden alınıyor hocam?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 21 Ağustos 2023 #7 berkink10 dedi: Kartımı bulamadım. Maça girebilir miyim? Engelli bileti alacağım ama refakatçim kartını bulamadı. Genişletmek için tıkla... Stadyum gişesinden
berkink10 dedi: Kartımı bulamadım. Maça girebilir miyim? Engelli bileti alacağım ama refakatçim kartını bulamadı. Genişletmek için tıkla... Stadyum gişesinden
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #8 berkink10 dedi: Fener tvente hocam. Stada gidince orada mı yapacağım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam galiba uygulamada karekod tarzı bi sistem vardı.
berkink10 dedi: Fener tvente hocam. Stada gidince orada mı yapacağım? Genişletmek için tıkla... Evet hocam galiba uygulamada karekod tarzı bi sistem vardı.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #9 Hocam Maça Gir kısmından karekod oluyor. Arkadaşlarla öyle giriyorduk.
berkink10 Hectopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 991 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Ağustos 2023 #10 NormalVatandas dedi: Hocam maça gir kısmından karekod oluyor. Arkadaşlarla öyle giriyorduk. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız Passolig numarası yıldızlı görünüyor onu nasıl açacağız numara lazım mı maç bileti alırken yoksa başka bir şey mi?
NormalVatandas dedi: Hocam maça gir kısmından karekod oluyor. Arkadaşlarla öyle giriyorduk. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız Passolig numarası yıldızlı görünüyor onu nasıl açacağız numara lazım mı maç bileti alırken yoksa başka bir şey mi?