MacBook 11 Pro ile kodlama yapılır mı?

Smoktr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öğrenciyim ve okula götürmek için hafif bir şeylere ihtiyacım var. Sizce MacBook 11 Pro ile kod yazabilir miyim yoksa sorun çıkar mı? Deneyimi olan varsa yazarsa sevinirim. İyi günler.

11 Pro derken? 2011 Pro mu?

2011 çok eski bir cihaz hocam. Yazılım için fazla problem çıkartacağını sanmıyorum fakat RAM ve SSD güncellemesi isteyebilir. Ayrıca WLAN kartı da çok eski. Onu da 5GHz destekleyen bir WLAN kartı ile değiştirirseniz o zaman işinizi rahat görür diyebiliriz.

Hiç mac cihaz kullanmadım hocam, dediğim gibi hafif diye ve ucuz diye alayım dedim. 8 gb ram 2.5 ghz i5 işlemci var sanırım. Wlan kartını kolayca değiştirebilir miyim pahalıya patlar mı bana? Yoksa bunu komple bırakıp üstüne birazdaha koyup windows cihaz mı alayım sizce

Ssd var cihazda

O fiyata alacağınız Windows bilgisayardan da bir şeyler beklemek yine saçma olur. Hele Windows'un, düşük donanımda inanılmaz hantallaştığını da hesaba katarsak bu gayet kötü bir fikir olur.

Dediğim değişiklikler tamamen size bağlı, eğer az buz bilginiz varsa sadece parçaları alıp monte etmeniz yeterli. Ama yapamazsanız 500 TL civarı bir servis bedeli talep ederler yapmak için.

Yani dediğim programları kullanacağım genelde. Çok üst düzey işlem yapmayacağım, evde zaten Workstation olarak kullanabilecegim baya iyi bir bigisayarım var. Siz bana ne önerirsiniz dedigim gibi 2011 pro yerine 2013 pro falan bakmak iyi olur mu. Yoksa alternatif olarak ne yapabilirim işimi görecek şekilde

Hocam eğer ağır bir iş yapmayacaksanız iş görür ama şunu sözleyeyim 2011 modeldeki işlemci fazla performans vermez günümüzdeki mobil işlemciler bile bundan 10 kat daha fazla performans veriyor ve Catalina işletim sistemi şu an tam sınırda birkaç sene kullanamayabilirsiniz(tahmini) ama sorun olmaz bana sadece bu sene için lazım diyorsanız alabilirsiniz ekstra Windows almaya gerek yok.

13 sene onceki teknoloji ile uretilen notebook'a para verilir mi?
Kagit ustunde benzer donanim dahi olsa ( Disk, memory vs ) guncel bir seyler almak en makulu.

Ssd var cihazda
Hocam bu sene değil ya net iki sene kodlama için gitmesi lazım portable ucuz öğrenci işi bir şeylere ihtiyacım var bende var gaming laptop ama 5 kilo afedersiniz okula seyit onbası gibi gitmek istemiyorum, portable ve 2 sene işimi götürecek bir şey lazım garanti. Ve bu chrome için böyle ama diğer tarayıcılar için de geçerli değildir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…