jakocu Picopat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 207 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 MacBook'ta olmuyor. Ya ikisini birden kullanıyorsun ya da ayna olarak. Bende kullanıyorum ondan biliyorum.
MacBook'ta olmuyor. Ya ikisini birden kullanıyorsun ya da ayna olarak. Bende kullanıyorum ondan biliyorum.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.855 Çözümler 175 10 Eylül 2023 #2 jakocu dedi: MacBook'ta olmuyor. Ya ikisini birden kullanıyorsun ya da ayna olarak. Bende kullanıyorum ondan biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an ekranını kapatıp monitöre bağladığım macimden yazıyorum. Yapman gereken tek şey kapağı kapattıktan sonra klavye veya fareye dokunup uykudan uyandırmak.
jakocu dedi: MacBook'ta olmuyor. Ya ikisini birden kullanıyorsun ya da ayna olarak. Bende kullanıyorum ondan biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an ekranını kapatıp monitöre bağladığım macimden yazıyorum. Yapman gereken tek şey kapağı kapattıktan sonra klavye veya fareye dokunup uykudan uyandırmak.