MacBook 2015 vs 2017

Krydrux

Yoctopat
Daha fazla  
Bu iki model dışı Windows bir bilgisayar önermeyin. Elimde zaten ASUS TUF var. MacBook Pro 2015 15"/i7 turbo/16 RAM veya MacBook Pro 2017 13" touchbarlı bir model mi?

Pro 2015 15inç alırsan daha büyük ekran ve HDMI, SD kart USB-a yuvası var o nedenle alabilirsin ayrıca batarya ömrü daha uzun olacaktır 2017 13inç touch bar modelinde daha fazla performans alırsın daha hafiftir Touch ID Thunderbolt3 var.

2017 modelde hdmi yokmu

Hayır yok Apple son yıllarda kompakt sadece Type-C bulunduran modellere geçiyor zaten eğer HDMI bağlantısı kullanmanız gerekiyorsa, USB-C'den HDMI'ya dönüştürücüler veya adaptörler kullanabilirsiniz Thunderbolt 3 daha yenilikçi ayrıca senin kullanım alanına göre karar ver.

Siz hangisini alırdınız bu durumda

Açıkçası M1 modelini çok önerdiler ama sırf üniversitede ASUS'u bağırttırmamak adına alıyorum.

Hocak macbook bilgim sizinle aynı sebepten almak istemiştim ordan var ben ikinci elden hem ucuz olduğu için hem de yenilikçi ozellikleri var diye 2017 touchbar tercih etmiştim amaç ufak isler halletmek ve estetik görünüm ise sizde tercih edebilirsiniz.

Bende öyle yapayım hocam bütçeyi 2-3 bin arttırıp m1 işlemcili almaya gerek var mı? Diğer konu başlıklarında herkes öyle yazmış.

Bende öyle yapayım hocam bütçeyi 2-3 bin arttırıp m1 işlemcili almaya gerek var mı? Diğer konu başlıklarında herkes öyle yazmış.
Üniversitede kullanacaksanız kesinlikle ama kesinlikle en az M1 işlemcili bir Mac almanızı tavsiye ederim. 2015 model Macbooklar zamanında iyi olsa da şu anda çok eskimiş durumdalar. 2016-2018 Macbooklar ise performans olarak oldukça zayıf, Butterfly klavyeleri bozulmaya oldukça meyilli, ve asla ama asla Apple Silicon kadar uzun batarya ömrü sunmazlar. Ayrıca bu modellerde ısınma bir sorun olduğu için sürekli fan sesine maruz kalabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam kesinlikle M1 Macbook Air falan alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…