K KaannaaK Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 17 26 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bir A1181 MacBook aldım fakat şarj aleti yok. İnternette araştırdığımda MagSafe 1 T-Style kullandığını gördüm fakat, T-Shapeler çok pahalı. T-Shape yerine L-Shape kullansam şarj eder mi?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bir A1181 MacBook aldım fakat şarj aleti yok. İnternette araştırdığımda MagSafe 1 T-Style kullandığını gördüm fakat, T-Shapeler çok pahalı. T-Shape yerine L-Shape kullansam şarj eder mi?
TnawTheAnubis67 Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 478 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 Ürün 2.el değilse kutudan 35W şarj aleti çıkıyor diye biliyorum. Artı 1 Eksi
KS KS K KaannaaK Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 17 26 Ağustos 2022 #3 TnawTheAnubis67 dedi: Ürün 2.el değilse kutudan 35W şarj aleti çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ürün ikinci el ve şarj cihazım yok. Artı 0 Eksi
TnawTheAnubis67 dedi: Ürün 2.el değilse kutudan 35W şarj aleti çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ürün ikinci el ve şarj cihazım yok.
ulpian Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 26 Ağustos 2022 #4 Magsafe'ler arasında nesil farkı oluyor. Magsafe 1, Magsafe 2 gibi. Eğer bilgisayarınızla uyumsuz olanı alırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Magsafe'ler arasında nesil farkı oluyor. Magsafe 1, Magsafe 2 gibi. Eğer bilgisayarınızla uyumsuz olanı alırsanız sorun yaşayabilirsiniz.
KS KS K KaannaaK Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 17 26 Ağustos 2022 #5 ulpian dedi: MagSafe'ler arasında nesil farkı oluyor. MagSafe 1, MagSafe 2 gibi. Eğer bilgisayarınızla uyumsuz olanı alırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar MagSafe 1 kullanıyor ama MagSafe 1'in iki türü var ikisi de şarj eder mi diye soruyorum. Artı 0 Eksi
ulpian dedi: MagSafe'ler arasında nesil farkı oluyor. MagSafe 1, MagSafe 2 gibi. Eğer bilgisayarınızla uyumsuz olanı alırsanız sorun yaşayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar MagSafe 1 kullanıyor ama MagSafe 1'in iki türü var ikisi de şarj eder mi diye soruyorum.