Hazeyn_44
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Casper Excalibur G770
İşlemci:11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz, 2688 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci
Ram: 16GB 3200MHz DDR4 CL16 Dual Channel
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 1650 4GB GDDR6
SSD: 500GB M.2 SSD PCle 3.0 (PCle; Okuma: 2300MB/s - Yazma: 1800MB/s)
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 11 Pro Insider Preview
Ekran: 15.6" FHD IPS 144HZ 3ms 45% 250NIT
- Meslek
- Öğrenci
Herkese iyi akşamlar ve iyi sosyaller! Sonunda kendi MacBook'umu aldım. Bitpazarından mükemmel kondisyonda sayılabilecek bir MacBook A1342 aldım. Sistemde 2 GB RAM, 250GB HDD ve Core 2 Duo işlemci mevcut fakat cihazı adaptörsüz aldım çünkü yoktu bir arkadaşımda da eskiden bu cihazdan varmış şarj aleti duruyor olmalı getireceğim dedi inşallah yarın öbür gün getirecek. Cihazın içini açtım ve el değmemiş diyebilecek kadar temiz olduğunu gördüm vidalarda bile açıldığına dair başında bir ezilme vs. yoktu ayrıca alırken dışı sadece kirli olmasına rağmen içi tertemizdi. Fanında toz bile az bir şey vardı. HDD'sini söktüm ve Hackintosh kurulu sistemime taktım ki ne göreyim, sistemde sadece Windows 10 var ve aşırı hantal cihaza Windows 10 yüklenmiş hiçbir şey kurulmadan bırakılmış. Şimdi ben bu arkadaşa bu haliyle Snow Leopard yüklemeyi düşünüyorum fakat bunu nasıl yapabilirim hiçbir fikrim yok. Diskin tamamı sıfırlanmış recovery bölüntüsü yoktu diskte sadece 200 MB edi ve Windows bölüntüsü mevcuttu ISO'yu BIOS'a entegre bir recovery mi var o mu yüklüyor yoksa dışarıdan mı USB ile yüklemeliyim hiçbir bilgim yok. sadece bilgi almak için aşıyorum konuyu, şimdiden teşekkür ederim.