MacBook Aie M.2 Batarya Sağlığı

REOxyGen

Decapat
Daha fazla  

MacBook'un sistem ayarlarındaki pil sağlığı 96 olarak gösteriyor, normal midir?

Uzun vadede yazılımı kullanmaya devam edin. Rakamlar toparlıyor gördüğüm kadarıyla. Biraz hızlı aşınmış gibi görünüyor ama kullandıkça daha net bir rakam çıkarıyor bu yazılım.

142 döngüde %96 iyi değil. Benim 40 küsür döngüde hala %100, %96 pil sağlığını 250-300 döngüde görenler biliyorum. AlDente gibi uygulamalar kullanın eğer şarjda kullanıyorsanız.

142 döngüde %96 iyi değil. Benim 40 küsur döngüde hala %100, %96 pil sağlığını 250-300 döngüde görenler biliyorum. AlDente gibi uygulamalar kullanın eğer şarjda kullanıyorsanız.

Kimisi normal diyor kimisi değil diyor bazıları da daha 14-15 döngüde 96'yı görüyor nasıl iş anlamadım. Bu AIDente yazılımınıda bulamadım bir sitesini atabilirmisiniz rica etsem.

Kimisi normal diyor kimisi değil diyor bazıları da daha 14-15 döngüde 96'yı görüyor nasıl iş anlamadım. Bu AIDente yazılımınıda bulamadım bir sitesini atabilirmisiniz rica etsem.

Kesinlikle iyi değil. 14-15 döngüde 96 gören kim bilir nasıl eziyet etmiş cihaza. Düşün %100 pil sağlığının %4'ü 15 kere şarj ettiğinde gidiyor. Ne anladım bu cihazdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…