MacBook Air 16 GB alınır mı?

IT, sistem yöneticiliği gibi alanlarda bilgim yok fakat. Özellikle sistem yöneticiliğinde Linux öğrenmenin önemli olduğunu biliyorum. Saydığım programlama dillerini her platformda öğrenebilirsin. Bana sorarsan Apple için fiyat farkı vermektense uzun ömürlü ve upgrade edilebilir bir PC alıp Ubuntu vs gibi bir Linux dağıtımı kurman daha iyi olur öğrenmek için.

Hocam m1 macbooklara linux kuruluyor diye biliyorum yanlış mıyım? En az 10 videosunu görmüşümdür şu ana kadar.Bir kerelik bir satın alım yapıp 5 sene falan hiçbir sorun sıkıntıyla karşılaşmak istemediğim için mac’e yöneldim yoksa yani macin yarı fiyatındaki bir pc de işimi görür ama 2 sene sonra pili 2-3 saati anca görür vs vs yani uzun süre performans kaybı olmayan,stabil,ömürlük ve pil performansı 3-4 sene sonra dahi iyi olabilecek bir laptop var mı 15 bin civarlarına?

M1 işlemcilere Linux dağıtımlarının ARM versiyonlarını kurabilirsin, pek uğraşmadım ama bildiğimiz X86 işlemciler için olan Linux kurulamıyor sanırım.

M1 işlemcilere Linux dağıtımlarının ARM versiyonlarını kurabilirsin, pek uğraşmadım ama bildiğimiz X86 işlemciler için olan Linux kurulamıyor sanırım.
Hocam peki uzun ömürlü bir pc demişsiniz öneriniz var mı? Özellikle pili macbook aire yakın giden alternatif? Ya macbook istiyorum ya da ona yakın pil ömrü sunan uzun ömürlü bir cihaz.Almışken iyisi olsun.bütce maks 20 bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…