light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #1 Bana bu makineyi birisi hediye etti ama içinde yazılım yok forumdaki hangi dosyayı kullanmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2020
achelleus Megapat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #2 İstediğiniz bir macOS sürümünün ISO dosyasını indirip USB'le kurulum yapabilirsin.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.019 Makaleler 63 Çözümler 170 22 Haziran 2020 #3 High Sierra'dan yukarısını kurmakta sorun yaşayabilirsin diye biliyorum. macOS'i indirme ve yükleme - Apple Destek (TR) Uyumlu Mac bilgisayarlarda Mac işletim sisteminin mevcut veya önceki sürümlerini indirip yükleyin. support.apple.com macOS'i yeniden yükleme - Apple Destek (TR) Mac işletim sistemini yeniden yüklemek için bilgisayarınızın yerleşik kurtarma sistemi olan macOS Kurtarma'yı kullanabilirsiniz. macOS'i yeniden yüklediğinizde kişisel verileriniz silinmez. support.apple.com
High Sierra'dan yukarısını kurmakta sorun yaşayabilirsin diye biliyorum. macOS'i indirme ve yükleme - Apple Destek (TR) Uyumlu Mac bilgisayarlarda Mac işletim sisteminin mevcut veya önceki sürümlerini indirip yükleyin. support.apple.com macOS'i yeniden yükleme - Apple Destek (TR) Mac işletim sistemini yeniden yüklemek için bilgisayarınızın yerleşik kurtarma sistemi olan macOS Kurtarma'yı kullanabilirsiniz. macOS'i yeniden yüklediğinizde kişisel verileriniz silinmez. support.apple.com
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 22 Haziran 2020 #4 achelleus dedi: İstediğiniz bir macOS sürümünün ISO dosyasını indirip USB'le kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu cihaz High Sierra (10.13.X) üstü bir macOS yüklemesi için Firmware güncellemesi gerek bu cihaz için desteklemiyor.
achelleus dedi: İstediğiniz bir macOS sürümünün ISO dosyasını indirip USB'le kurulum yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu cihaz High Sierra (10.13.X) üstü bir macOS yüklemesi için Firmware güncellemesi gerek bu cihaz için desteklemiyor.
light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #5 High Sierra kurmayı denediğimde bu macOS kopyası hasar gördüğünden kurulum için kullanılamıyor yazıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2020
High Sierra kurmayı denediğimde bu macOS kopyası hasar gördüğünden kurulum için kullanılamıyor yazıyor. Yardımcı olur musunuz?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.019 Makaleler 63 Çözümler 170 22 Haziran 2020 #6 Hangi işlem ile USB'ye attınız? Başka portlarda denediniz mi?
light kola Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 455 Çözümler 3 22 Haziran 2020 #7 Başka portlarla denedim dediğim gibi transmac ile restore ettim.