namivinka Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer KKTC Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air / PS5 Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar günlük kullanım için alınır mı? Fiyat 7.000TL ya da bunun yerine bu fiyatlara sıfır Windows hangi laptoplar alınır. Max 8 9k.
Arkadaşlar günlük kullanım için alınır mı? Fiyat 7.000TL ya da bunun yerine bu fiyatlara sıfır Windows hangi laptoplar alınır. Max 8 9k.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 3 Ekim 2023 #2 namivinka dedi: Arkadaşlar günlük kullanım için alınır mı? Fiyat 7.000TL'ya da bunun yerine bu fiyatlara sıfır Windows hangi laptoplar alınır? Genişletmek için tıkla... Alınır, hangi işlemci?
namivinka dedi: Arkadaşlar günlük kullanım için alınır mı? Fiyat 7.000TL'ya da bunun yerine bu fiyatlara sıfır Windows hangi laptoplar alınır? Genişletmek için tıkla... Alınır, hangi işlemci?
namivinka Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer KKTC Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air / PS5 Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 EsatKa dedi: Alınır, hangi işlemci? Genişletmek için tıkla... 1.8Ghz i5 olan modelden.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 3 Ekim 2023 #4 namivinka dedi: 1.8GHz i5 olan modelden. Genişletmek için tıkla... Alınır, bu fiyata alabileceğiniz neredeyse bütün Windows bilgisayarlarsan daha iyi.
namivinka dedi: 1.8GHz i5 olan modelden. Genişletmek için tıkla... Alınır, bu fiyata alabileceğiniz neredeyse bütün Windows bilgisayarlarsan daha iyi.
namivinka Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer KKTC Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air / PS5 Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #5 EsatKa dedi: Alınır, bu fiyata alabileceğiniz neredeyse bütün Windows bilgisayarlarsan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Pek anlamıyorum bilgisayardan kötü bir şey almak istemiyorum.
EsatKa dedi: Alınır, bu fiyata alabileceğiniz neredeyse bütün Windows bilgisayarlarsan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Pek anlamıyorum bilgisayardan kötü bir şey almak istemiyorum.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 3 Ekim 2023 #6 Alınır.