Çözüldü MacBook Air 2018 Type-C Hub Wi-Fi bağlantısını kesiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar. Zamanında Baseus Cube Type-C to USB 3.0+USB 2.0 HUB USB çoklayıcı almıştım. Link.
Bilgisayarımda sol tarafta 2 tane Type C girişi var. Sağ tarafta 1 adet kulaklık girişi var.
Lakin HUB'ı bilgisayara takınca Wi-Fi bağlantısını kesiyor. Bu problem konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? İade talebi oluşturucağım, tavsiye ettiğiniz bir ürün varsa onu da ekleyebilirsiniz.

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda yaptığı gibi alüminyum folyo ile deneyebilirsin.
UGreen'in dönüştürücü ve çoklayıcılarını öneririm. Macbook Pro 2017 cihazımı satmadan önce 300 TL değerinde bir Ugreen çoklayıcı ile kullanıyordum, hiçbir sorun yaşamadım. Teknostore'dan bakabilirsiniz.

Benzer sorunu 2017 MacBook Air ile ThunderBolt üzerinden bağlanan bir HDMI adaptörü ile yaşadım.

Eğer HDMI kablosu modem/router gibi Wi-Fi sinyali yayan bir cismin üzerinden/yakınından geçerse bilgisayarın Wi-Fi'ı (Özellikle de 5 GHz) çekmez oluyor hatta bağlantı kopuyor.

Benim başıma geldiği zaman araştırdığımda başkalarının da bu sorunu yaşadığını gördüm. Hatta bir tanesi sinyalin oluşturduğu alanı bozmak için gitar kaposu bile kullanıyormuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda yaptığı gibi alüminyum folyo ile deneyebilirsin.

Çözüm
Sizce kontrol edilmesi için servise yollamalı mıyım? Yoksa alüminyum folyo ile mi devam edeyim?
Sorun çözülmüştür. @ataberksezer video için çok teşekkür ederim.
Çözüm:
Modemin sinyali 2.4 GHz'den 5 GHz'ye çekilmiştir. Şu an sorun yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…