MacBook Air 2020 16 GB RAM şart mı?

Monsieurr97

Decapat
Merhaba, MacBook Air 2020 model alacağım Python ve JavaScript programlama yapacağım. Aynı zamanda harici bir SSD'den Windows Boot edip SolidWorks kullanacağım. Şu anda bütçem 8 GB RAM modeline yetiyor. Eğitim indirimi bitecek diye korkuyorum. Sizce 8 GB RAM yeterli olur mu yoksa 16 GB şart mı?

Merhaba, MacBook Air 2020 model alacağım Python ve JavaScript programlama yapacağım. Aynı zamanda harici bir SSD'den Windows Boot edip SolidWorks kullanacağım. Şu anda bütçem 8 GB RAM modeline yetiyor. Eğitim indirimi bitecek diye korkuyorum. Sizce 8 GB RAM yeterli olur mu yoksa 16 GB şart mı?
Şart değil ama olsa iyi olurdu.

Mac'leri bilemem ama günümüz koşullarında güncelleği takip edeceksek eğer 16 GB RAM şart bence.
Örneğin GTA 5 oynuyoruz ve belleğimiz 8 GB çok doluyor. Belki arkada müzik veya intenertten video falan açtığımızda kasacak bilgisayar.

Ama dual channel olmak şartıyla 16 GB şart bence. Performans artışı sağlayabiliyor.

Apple servisine gönderirsen RAM'larını yükseltebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı