Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #11 BerkayZ87 dedi: İlan tarihlerini güncelle. Eski tarihli ilanlara fiyatları güncel piyasaya uygun değil diye yazmayan çok insan var. Genişletmek için tıkla... Bu aklıma gelmemişti hiç. Tavsiyen için teşekkür ederim. Yani bu zamana kadar 2 takas teklifi geldi sadece. Bir Ryzen 5 3600 ile bir i5 10600K ile (H510 anakart ile 10600k yu nasıl OC yapacaksam artık) dediğini deneyeceğim. Teşekkür ederim.
BerkayZ87 dedi: İlan tarihlerini güncelle. Eski tarihli ilanlara fiyatları güncel piyasaya uygun değil diye yazmayan çok insan var. Genişletmek için tıkla... Bu aklıma gelmemişti hiç. Tavsiyen için teşekkür ederim. Yani bu zamana kadar 2 takas teklifi geldi sadece. Bir Ryzen 5 3600 ile bir i5 10600K ile (H510 anakart ile 10600k yu nasıl OC yapacaksam artık) dediğini deneyeceğim. Teşekkür ederim.
LinColn973 Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #12 Nasıl kullanacağına bağlı. Oyun oynayacaksan takas edebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2021
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Aralık 2021 #13 Oyun oynayacaksanız takas edilir onun dışında edilmez bence.
Rouieta Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #14 Silinen üye dedi: Oyun oynayacaksan takas edebilirsin. Hangi konuda istedigin performansi alamadigini merak ettim. Genişletmek için tıkla... unity kullanırken performansım düşük. Isınıyor bir tık. M1 almayı çok isterdim Esdeath.xyz dedi: Gerçi oda doğru. Aslında takas yapmak mantıklı gibi duruyor. İnşallah iki taraf sorun yaşamadan işlerini görürler. Genişletmek için tıkla... hocam buluştuk adamla. bana iletmediği bir çatlağı varmış iptal etmek zorunda kaldık.
Silinen üye dedi: Oyun oynayacaksan takas edebilirsin. Hangi konuda istedigin performansi alamadigini merak ettim. Genişletmek için tıkla... unity kullanırken performansım düşük. Isınıyor bir tık. M1 almayı çok isterdim Esdeath.xyz dedi: Gerçi oda doğru. Aslında takas yapmak mantıklı gibi duruyor. İnşallah iki taraf sorun yaşamadan işlerini görürler. Genişletmek için tıkla... hocam buluştuk adamla. bana iletmediği bir çatlağı varmış iptal etmek zorunda kaldık.