MacBook Air 2022 nereden satılır?

Ali Kanal

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yaklaşık yıl önce 16 GB bellek ve 256 GB SSD'ye sahip bir MacBook Air 2022 M2 satın aldım. Veri bilimiyle ilgilendiğim için model eğitimi amacıyla almıştım. Ancak yaklaşık 3 aylık aktif kullanımdan sonra kariyer pozisyonum değiştiği için artık bu cihaza ihtiyacım kalmadı.

Bilgisayarın pil sağlığı %96 ve pil döngü sayısı 116'dır. Ne ekranında ne de kasasında herhangi bir çizik veya deformasyon bulunmuyor. Donanımında da hiçbir sorun yok. Kutusu ve faturası da mevcut.

Cihazın durumuna göre son kullanıcıya ne kadara satabileceğim konusunda fikir almak istiyorum.
Ayrıca hızlı bir şekilde satmak istiyorum, fakat ikinci el alımı yapan firmalar genellikle cihazı gerçek piyasa değerinin oldukça altında satın aldıkları için bu yöntemi tercih etmek istemiyorum.

Güvenli bir şekilde doğrudan son kullanıcıya satış yapabileceğim platform veya site önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Piyasayı araştırıp piyasanın bir tık altına koyarak bildiğimiz sarı siteden vs satabilirsin. Şuana kadar gördüğüm en hızlı satılabilecek sitedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı