MacBook Air alınır mı?

884923

Femtopat
Merhaba,

MacBook Air M3 alacaktım fakat M4 hakkında duyduklarimdan dolayi kafam karıştı. Ben daha çok gündelik işler için alacaktım ofis programları film izleme gibi ama M4 için oyunlarda bayağı bir performans geldiğini belirtiyorlar sizce M4 Air için beklenmeli mi yoksa gereksiz mi olur? Oyun hakkında LoL'ya da çok sistem gerektirmeyen oyunlardan bahsediyorum.

Teşekkürler.

Eger 512 gb Air m3 dusunuyorsaniz biraz daha ekleyip pro m4 512 tercih etmelisiniz. Yeni seri Macbook cihazlar oyunlarda ciddi gelisim konusundan yol aldi fakat hala oyun icin uygun degil bence.

Oyun performansını merak ediyorsan m4 mac mini incelemelerine bakabilirsin. Air modeli ondan daha iyi olmayacaktır.

Öte yandan ben LoL'de m1 mac mini ile 5120x1440 çözünürlükte 60 fps alıyorum.
M3 bundan daha kötü olamaz. Air olduğundan dolayı ısınınca gücü kısma durumu olabilir tabi. Bu m4'de de böyle olacaktır diye düşünüyorum.

Oyuna merakın varsa MacBook alma pişman olursun. LoL oynayayım dersin sonra atıyorum canın Valorant çeker oynayamazsın neden MacBook aldım dersin. Bende RTX 3050 95W 6 GB var mis gibi her oyunu gayet güzel oynatıyor. Ekran da %100 sRGB gayet memnumum, tabii bir MacBook ekranı olamaz ama memnumum. Bence Mac alma. O paraya güzel bir laptop ya da mükemmel bir sistem dizebilirsin.

Çok haklı bir yorum olmuş.

Özellikle MacBook Air'lerin muadili yok maalesef. Bu kalitede bir laptop bulamazsın ama yapamayacağı beklentilere girip alıyorsan üzülürsün. Fansız bir cihazla uyumluluk araçları vasıtasıyla oyun oynamak tatmin etmez. Bu beklentiye girip alma.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Oyun hakkında yanılmışım dolayısıyla kafamdaki karışıklık gitti. Benim Mac'den etkilenme sebebim arkadaşımla yurt dışına çıktık yaklaşık 14 saat uçtuk. Onda M.2 Pro vardı. Bu süreçte film vb işler yaptık ama şarjı o kadar az azaldı ki şaşırdım kaldım. Renkler de çok canlıydı. Ben M.2'de alsam işimi görür herhalde o zaman yüksek ücretler ödemeye gerek yok sanirim.

Ekran konusunda Pro'lar çok daha iyi ama Air'lerin de ekranı, ortalama bir oyun bilgisayarından çok daha kalitelidir. Üzmez yani oyun derdiniz yoksa ve uzun saatler render almayacaksanız alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…