Çözüldü MacBook Air i3 sürüm düşürme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba
MacBook Air i3 2020 modeline sahibim. Sürüm düşürme yapmak istiyorum çünkü Sonoma'da gözle görülür bir yavaşlık söz konusu.
Yapmam gereken her şeyi yaptım (galiba). USB'ye Catalina sürümünü yazdırdım. Daha sonra recovery moduna girip diski erase ettim. Daha sonra tekrar başlatıp option tuşuna basarak ok üstünde Install macOS Catalina ekranına geldim. Wi-Fi şifresi girmemi istiyordu o ekranda, Wi-Fi şifresini girdim. Fakat devam ettiğimde Sonoma'nın recovery modu açılıyor ve ekranda Reinstall macOS Sonoma yazıyor. Ayrıca eğer Wi-Fi şifresi girmeden devam edersem Catalina'nın recovery kısmı açılıyor fakat bu sefer de ekranda İngilizce olarak bir internete bağlamam gerektiğini ve yeniden başlatmam gerektiği yazıyor. 2 gündür uğraşıyorum işin içinden çıkamadım bir türlü olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Evet arkadaşlar sorunumu çözdüm
  • Öncelikle çoklu dönüştürücü ile yazdırdığım USB'yi bağladım.
  • Wi-Fi şifresini girdikten sonra tekrar başa döndüğü için bu sefer de Ethernet ile denemek istedim ve Ethernet kablosunu bağladım
  • Ethernet kablosu bağlı olduğu için Install macOS Catalina ekranında Wi-Fi şifresi girmeden devam ettim ve bu şekilde internet bağlı olduğu için kabul etti ve devam edebildim ve sonunda da kurdum!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı