Batuhan K Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 287 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi. 3 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, günlük kullanım ve yazılım geliştirmek için macbook air (11 veya 13 inç) almayı düşünüyorum. Fakat üstünde 4gb ram takılı, bu yüzden düşünceliyim yeter mi diye, yoksa üstüne ilave edip 8gb ram'lisini mi alayım karar veremedim.
Merhaba arkadaşlar, günlük kullanım ve yazılım geliştirmek için macbook air (11 veya 13 inç) almayı düşünüyorum. Fakat üstünde 4gb ram takılı, bu yüzden düşünceliyim yeter mi diye, yoksa üstüne ilave edip 8gb ram'lisini mi alayım karar veremedim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 3 Kasım 2014 #2 Fazlası ile yeterli. Zaten OS X bellek kullanımı konusunda gelişmiş bir işletim sistemi. Kaldı ki 4 GB oyunlarda dahi yeterli.
Fazlası ile yeterli. Zaten OS X bellek kullanımı konusunda gelişmiş bir işletim sistemi. Kaldı ki 4 GB oyunlarda dahi yeterli.
Batuhan K Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 287 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi. 3 Kasım 2014 #3 Teşekkürler Recep Bey o zaman ram kısmını hallettim, şimdi 11 mi 13 inç mi onu düşüneyim