Merhababa Decapat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 440 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Şubat 2023 #1 Merhaba, MacBook Air için bir monitör arıyorum benim için görüntü önemli Hz veya ms değerleri çok da önemli değil. Bütçe maksimum 10-11k.
Merhaba, MacBook Air için bir monitör arıyorum benim için görüntü önemli Hz veya ms değerleri çok da önemli değil. Bütçe maksimum 10-11k.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 Philips 278B1/00 Monitör renk ve görüntü anlamında başarılı bir monitör. Detaylı incelemesi Philips 279P1 Review | PCMonitors.info buradan bakabilirsin. Kendin de değerlendir. Sadece Type-C olmadığı için monitörde PAUGGE CDP14-PRO USB-C to DİSPLAYPORT 1.4 KABLO - Vatan Bilgisayar böyle bir kablo gerekiyor. Mac'te yüksek bant genişliğine sahip Type-C girişi var çünkü.
Philips 278B1/00 Monitör renk ve görüntü anlamında başarılı bir monitör. Detaylı incelemesi Philips 279P1 Review | PCMonitors.info buradan bakabilirsin. Kendin de değerlendir. Sadece Type-C olmadığı için monitörde PAUGGE CDP14-PRO USB-C to DİSPLAYPORT 1.4 KABLO - Vatan Bilgisayar böyle bir kablo gerekiyor. Mac'te yüksek bant genişliğine sahip Type-C girişi var çünkü.