MacBook Air için fare gerekir mi?

Ceosak15

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Ben birkaç gün önce MacBook Air (M1 işlemcili) aldım. Okul için kullanacağım. Pek oyun oynamayacağımı düşünüyorum. Sizce mouse almama gerek var mı?

Merhaba.
Ben birkaç gün önce MacBook Air (M1 işlemcili) aldım. Okul için kullanacağım. Pek oyun oynamayacağımı düşünüyorum. Sizce mouse almama gerek var mı?
Mouse almanıza gerek yok gibi. Ama isterseniz yanınıza ucuza ve kaliteli olan bir mouse alıp kullanabilirsiniz ekstra olarak. Ama gerek olacağını sanmıyorum.

Bence mouse gerekli ben şehir dışına çıkarken MacBook + kablosuz mouse götürüyorum touchpad çok kanser ediyor mouse ile daha seri daha hızlı çalışıyorum.

Piyasada hiç Macbook kullanıp da fareye ihtiyaç duyan, farenin eksikliğini hisseden biri görmedim.

Şaşıran arkadaşlar için düzenleme: Biraz mübalağa yapmış olabilirim

Son düzenleme:
20 liralık Everest kablosuz mouse bile iş görüyor. Al kullan.

Piyasanın en iyi Trackpad'lerini Apple yapıyor. Almana gerek yok.
Teşekkürler
Mouse almanıza gerek yok gibi. Ama isterseniz yanınıza ucuza ve kaliteli olan bir mouse alıp kullanabilirsiniz ekstra olarak. Ama gerek olacağını sanmıyorum.
Teşekkürler
20 liralık Everest kablosuz mouse bile iş görüyor. Al kullan.
Teşekkürler.
Piyasada hiç Macbook kullanıp da fareye ihtiyaç duyan, farenin eksikliğini hisseden biri görmedim.

Şaşıran arkadaşlar için düzenleme: Biraz mübalağa yapmış olabilirim
Teşekkürler
Apple'ın trackpad'leri ne kadar iyi olsa da bir mouse kadar esneklik sağlayamaz, mouse almanız şart değil ama rahat ettirir.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…