Kendileriyle zamanında ciddi problem yaşamıştım ama sonradan çözüme ulaştı. Bu olaydan sonra arkadaşlarım alışveriş yaptı memnunlar ve ben yeni cihazımı da oradan aldım ve memnunum.
Günlük standart işler için M2 8gb 256gb ssd versiyonu da yeterli olabilir ama bütçe varsa 16gb RAM'li olanını almak daha iyi olacaktır tabiki.
Macbook'ların pil ömrü ve ekran kalitesi olarak benzer bütçelerde rakibi yok. Hem Windows laptop hem de Macbook kullanan birisi olarak Macbook kullanması daha keyifli.
Günlük standart işler için M2 8gb 256gb ssd versiyonu da yeterli olabilir ama bütçe varsa 16gb RAM'li olanını almak daha iyi olacaktır tabiki.
Macbook'ların pil ömrü ve ekran kalitesi olarak benzer bütçelerde rakibi yok. Hem Windows laptop hem de Macbook kullanan birisi olarak Macbook kullanması daha keyifli.
Site açısından herhangi bir problem yaşamazsınız. Bende ordan alışveriş yapmıştım,Apple resmi satıcısıdır.
Ekstra bilgi olarak M2'li modeller ilk çıktığı zaman yapılan SSD testlerinde önceki nesile göre (M1) okuma/yazma hızlarının daha düşük çıktığı gözlemlenmişti. Sadece 256 GB olan modellerde bu geçerli diye biliyorum.