MacBook Air M.2 8 GB vs M1 16 GB

6wenes

Hectopat
Daha fazla  
MacBook Air M1 16 GB aldım ama kasası yamuk diye iade ye yolladım şimdi baktığımda M.2 8 GB modeli 35 bin TL'ye düşmüş M1 16 GB 38 bin TL'ye aldım. Sizce aynı modeli tekrardan mı alayım ya da M.2 8 GB idare eder mi?

Not: Hazırda Windows kasam var grafik tasarım yapıyorum MacBook'u evde olmadığım zamanlar yanımda taşıyıp işlerimi orada devam etmek için düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşleriniz o kadar ağır değilse 3 bin TL iyi rakam fakat uzun yıllar kullanayım diyorsanız 3 bin TL için riske girmeyin derim hocam.

İşleriniz o kadar ağır değilse 3 bin TL iyi rakam fakat uzun yıllar kullanayım diyorsanız 3 bin TL için riske girmeyin derim hocam.

Uzun süre kullanmayı düşünüyorum zaten 16 GB M1 modeli satın aldım ama kasadan kaynaklı düz zeminde ayağı boşlukta kaldığı için iadeye yolladım M.2 fiyatı da çok uygun olduğu için kararsız kaldım fazla kalan parayla da harici SSD almayı düşünüyorum.

Benim fikrim 16gb m1 alın. Hem işleriniz sırasında daha performanslı çalışacaktır. 8 gb m2 alırsanız ve ram konusunda sorun yaşarsanız cihazı değiştirmek zorunda kalırsınız. Disk alanını düşük tutun ram 16 olsun m1 veya m2 çok fark etmez.

Fiyatlar konusuna gelirsek 16gb m1 macbook air bir tık pahalı gibi. Fiyat araştırması yaptınızmı farklı sitelerde daha uygun olabilir.

2. el düşünürseniz 25 - 30 bin ₺ civarına pil döngüsü 20-30'larda sıfır ayarında macbook pro 16gb bulabilirsiniz.

N11 üzerinden 9 taksit peşin fiyatına almayı düşünüyorum diğer sitelerde taksit yapınca daha yüksek fiyatlar çıkıyor.

Online'da en ucuz satan hep amazon oluyor. Vade farksız en uzun taksitte Amazon'da olabiliyor. Pro m3 düşünürseniz bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…