MacBook Air M.2 ek harici depolama eklenebilir mi?

O kadar para veriyorsun ama RAM ve SSD yükseltmeye izin verilmiyor. Üstelik işlemciye yazık yani. Konuya dönecek olursak harici elbette takabilirsin. Attığın ürün gibi kaliteli markalı USB çoğaltıcı alarak da kullanabilirsin. Alacağın SSD için bütçen nedir? Öneri yapalım.

Macbook Air bu, en hafif siklet yani, ağır Gaming Pacman falan olur bana göre oturup basit kod yaz, film izle, ders çalış iyidir.

Harici bir SSD veya HDD depolama almazsan zaten üzülürsün. Kendin güncellemeyeceksin onu da bil, bir şey takmak istersen elmaya mahkumsun.

2 adet Thunderbolt / USB 4 girişin var, bir de 3.5mm Jack - ki telefonlarına koymayarak kulaklık dünyasının içine etti sevgili kurtlu elma.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet yeterli performans değerleri hocam. Kendime değil kız kardeşime hediye alacağım maximum Sims 4, LOL, Fortnite, roblox gibi oyunlar oynanır

512GB ssd almak istiyorum girişini fln nasıl yaparım hiçbir şey bilmiyorum.

Bir de M2 Air'da aşırı ısınma oluyormuş haliyle aktif soğutma olmayınca, ama sanırım M2 Pro'da bu sorun daha azmış ne kadar doğru acaba 4-5k fazla verip M2 Pro mu alsam. Eğer çok bir şeyler değişmeyecekse maksat paraya yazık olmasın 5-15 fps fazla alınacak diye.

Yani bu kadar paralar verip harici ekran kartlı oyunlar oynamamak kötü. Ben paranın neredeyse çöpe gittiğini düşünüyorum. Windows işletim sistemli güzel sistem alınabilir bu bütçeye. RAM ve SSD yükseltmeler gibi sorunlar da yaşamazsın. Ayrıca giriş derken?

Hocam bu estetikte ve kullanılabilirlikte, otistik bir canavara benzemeyen, estetik başka bir laptop öneriniz var mı?

Girişten kastım port uyumluluğu, daha önce kullanamdıgım için bilmiyorum harici SSD'yi nasıl nereye takacağımı, ek olarak alacağım çoklayıcıya mı?

Şu anda aklımda bir model yok. Yeni konu açarsanız ancak yardımcı olmaya çalışırız. Önerilen ürünlere bakarak da alınabilir olup olmadığı ile alakalı. Açtığın konuda zaten aklıma gelirse önerimi yapacağım.
Onun dışında port uyumluluğu sorun olmaz. Aldığın çoklayıcı zaten kaliteli bir markaya ait. En az da 3.0 desteği olduktan sonra normal bir SATA SSD rahatlıkla kullanabilirsin tam performansta. Tabii M.2 SSD sahip harici depolama da alabilirsin. Ama dediğim gibi bu kadar para verip üstüne para vermenin bana göre bir manası yok. Tercih senin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…