MacBook Air M.2 için Hub önerisi

DarkSparrow

Hectopat
Arkadaşlar MacBook kullananlar sürekli konu açmış ancak olumlu/olumsuz bir geri bildirim çok az gördüm konu açan ve satın alan arkadaşlardan =)

Sizden ricam tecrübeleriniz ya da kullanan arkadaşlarınızın tecrübelerinden güzel bir "multi Hub" önermenizdir.

Bütçe sıkıntısı var, ama çok ciddi tavsiye eden olursa +1000₺ ye de zorunlu olarak çıkarım.

Tabii ki %100 uyması çok zor ancak beklentilerim şunlar;
• Grafik tasarım konusunda ilerleyen zamanlarda proje teslim için veri aktarımı gerektirecek durumlar olmasından dolayı aksaklık olmaması,

• Mouse ve klavye kullanırken gecikme minimum olması.

• Wi-Fi bağlantısı koparmaması.

Kablolu ürün almayı düşünüyorum.

Bence klavye ve mouse’u kablosuz almaya çalışın kablolu olunca Macbook’un taşınabilirliğini bozuyor. Anker’in güzel bir modeli vardı ama 1500TL olmuş. Alacağınız ürün dandik marka olmasın bilinen bir markanın bütçenize uygun olan ürününü alın.

Bence klavye ve mouse’u kablosuz almaya çalışın kablolu olunca Macbook’un taşınabilirliğini bozuyor. Anker’in güzel bir modeli vardı ama 1500TL olmuş. Alacağınız ürün dandik marka olmasın bilinen bir markanın bütçenize uygun olan ürününü alın.
Şuanda klavye ve mouse a ekstra bütçe ayıramıyorum malesef. Masaüstü bozdum, dizüstüne döndüm. Anker 1500₺, değer mi bu fiyata sizce?

Oneririm. Harici bir 4K monitor kullanmaniz durumunda 60Hz destegi de mevcut.

Hocam Daytona nın bu modeli konusunda bilginiz var mıdır? Yorumlar fena değil gibi. Ugreen önerir misiniz?

Şuanda klavye ve mouse a ekstra bütçe ayıramıyorum malesef. Masaüstü bozdum, dizüstüne döndüm. Anker 1500₺, değer mi bu fiyata sizce?

Hocam Daytona nın bu modeli konusunda bilginiz var mıdır? Yorumlar fena değil gibi. Ugreen önerir misiniz?

Mumkun mertebe bastan ethernet girisi olan bir HUB alin sonra ugrasmayin.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve memnun olduğum bir ürün. Kingston Nucleum.
Ethernet portuna ihtiyacınız yoksa alabileceğiniz en iyi hub.
Hocam eternete yarın bir gün ihtiyacım olursa keşke dememek için eternetli bir hub düşünüyorum. Teşekkürler öneriniz için. Anker markalar çok pahalı. Ugreen deneyecek gibiyim, tabi henüz karar vermedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı