Z Zeerix Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 Merhaba 2 haftalık MacBook Air'ım var, fazla pıl dongusu olmasın diye yuzde 80'de sınırlayıp şarjda kullanıyorum, bunun bır zararı var mıdır acaba?
Merhaba 2 haftalık MacBook Air'ım var, fazla pıl dongusu olmasın diye yuzde 80'de sınırlayıp şarjda kullanıyorum, bunun bır zararı var mıdır acaba?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.223 Çözümler 98 22 Mayıs 2025 #2 Zeerix dedi: Merhaba 2 haftalık MacBook Air'ım var, fazla pıl dongusu olmasın diye yuzde 80'de sınırlayıp şarjda kullanıyorum, bunun bır zararı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bir zararı yok, haftada bir pili boşaltın. Artı 0 Eksi
Zeerix dedi: Merhaba 2 haftalık MacBook Air'ım var, fazla pıl dongusu olmasın diye yuzde 80'de sınırlayıp şarjda kullanıyorum, bunun bır zararı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Bir zararı yok, haftada bir pili boşaltın.
L Literarycrawl Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #3 Zeerix dedi: Merhaba 2 haftalık MacBook Air'ım var, fazla pıl dongusu olmasın diye yuzde 80'de sınırlayıp şarjda kullanıyorum, bunun bır zararı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıktan koruduğunuz sürece bir sorun olmaz ve arkadaşın dediği gibi haftada bir olmasa da 2 haftada bir pili boşaltın. Artı 0 Eksi
Zeerix dedi: Merhaba 2 haftalık MacBook Air'ım var, fazla pıl dongusu olmasın diye yuzde 80'de sınırlayıp şarjda kullanıyorum, bunun bır zararı var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıktan koruduğunuz sürece bir sorun olmaz ve arkadaşın dediği gibi haftada bir olmasa da 2 haftada bir pili boşaltın.