MacBook Air M2 cihazımda VMware Fusion kullanarak macOS Sonoma işletim sistemini sanal makine olarak kurmak istiyorum. Ancak, macOS Sonoma için bir ISO dosyası bulmakta zorlanıyorum. Apple'ın resmi yükleyicileri bu iş için uygun değil.
ISO dosyasını güvenli ve yasal bir şekilde nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
MacBook Air M.2 cihazımda VMware Fusion kullanarak macOS Sonoma işletim sistemini sanal makine olarak kurmak istiyorum. Ancak, macOS Sonoma için bir ISO dosyası bulmakta zorlanıyorum. Apple'ın resmi yükleyicileri bu iş için uygun değil.
ISO dosyasını güvenli ve yasal bir şekilde nereden bulabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Şu sitede bir anlatım var. App Store'den indirdiğin Sonoma'yı ISO'ya çeviriyor. Bir incele istersen. Ama senin Mac cihazına kurulur mu bilmem. Çünkü ben Windows olan laptopa VMware ile kurmuştum.
Get the link to download macOS 14 Sonoma ISO for free and learn how to create macOS Sonoma ISO for VMware, VirtualBox, Parallel, or other virtual machines.