MacBook Air M1 alınır mı?

Marco D1az

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle. Yakın zamanda elektrik elektronik mühendisliği kazanacağım ve MacBook Air M1 8 GB modelini düşünüyorum fakat bazı uygulamalara desteği yok gibi şeyler duydum. Okuyan veya mezun, bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse mutlu olurum.

Dayanıklı, ince, her anlamda kaliteli ve rakiplerinden önde bu kalitede, son nesilde 18 saat pil ömrü, çıktığında en güçlü tek çekirdekli işlemciye sahip modeldi(M1). İçindeki CPU eski nesil I9'lu versiyona %50 civarında fark attığı yerler oluyor hem de fansız bir şekilde. İçindeki GPU GTX 1650'den güçlü. MacOS Windows'tan çok daha stabil ve iyi. Linux dağıtımlarının ev ve iş kullanıcısı için evrimleşmiş versiyonu gibi bir nevi. Ayrıca bundan dolayı Mac cihazlar çok uzun ömürlü oluyor.

İnsanların MacBook'a neden 9000 TL gibi bir para verdiklerini hiç anlayamayacağım galiba.

macOS gerçekten hatrı sayılır işletim sistemi ama iş ve ders için. Ben Lenovo PC'ye kurdum ve vazgeçemiyorum. Bir de orijinal olarak kullansam mükemmel olurdu.
@Marco D1az Hocam alınır.

Arkadaşın mesajı silinmiş ona cevap vermiştim bu arada.

Oyun harici her işini görür GeForce NOW ile de bir nebze oyun işini de halledersin şunu da hatırlatayım USB takmak için adaptör falan gerekecek 2 typc C portu var.

@Dryus Hocam cihazlarınızı çok sevdim bu arada konu dışı ama.
(Bunlar için dedim;
2019 MacBook Pro 13.3 ///lg 34WK650-W 34" (21/9) ///logitech ergo M575 / Apple magic mouse 1 / Logitech G602 / Logitech K380.
Samsung Galaxy S10e - Huawei matepad 10.4 - JBL charge 4 - TaoTronics SoundSurge 85.
Xbox Series S + 2 TB Seagate expansion taşınabilir harici disk)

M1 çipe destekler yaygınlaştı. Uygulamaların sitesinden destekleyip desteklemediğini görebilirsin. Ekranın küçük olması biraz dezavantaj, ek monitörü de hesaba katmanı öneririm.

Ben hiç oyun
Oyun harici her işini görür GeForce NOW ile de bir nebze oyun işini de halledersin şunu da hatırlatayım USB takmak için adaptör falan gerekecek 2 typc C portu var.
Hiç oyun oynamıyorum öncelikle. Asıl sorun uygulama desteği yani eğer biri çıkıp arkadaşlar bu program için windows işletim sistemli bir bilgisayara ihtiyacınız var, o zaman pek hoş olmaz.(ünide)

@Marco D1az sanaol olarak parallels ile Windows da kurabilirsin. Sorunsuz işini görür. Elektronik okuyan arkadaşlarım macOS kullanıyordu. Bir sorun yaşayan duymadım.

Ayrıca eklemek isterim. Vmvare ve VirtualBox içine de Windows kurabilirsiniz. Vmvare 8.1 için gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…