MacBook Air M1 Dirt 4'ü kaldırır mı?

Daha fazla  
Merhabalar, MacBook Air M1 aldım ve Dirt 4 adlı oyuna sahibim. MacBook'umun modeli 8 GB RAM, M1 7 GPU. Sizce Dirt 4'ü düşük ayarlarda kaldırır mı? Günde 40 dakika falan oynarım.

Tamam peki 40 dk de falan çok ısınır mı sizce.
Tuhaftır benim bilgisayarım LoL gibi oyunlarda 95+ Dereceleri görürken CM oyunlarında(F1, Dirt) 70-75 Derecede geziyordu bilgisayar. Bence oyunu en iyi ayarlarda değil de en normal oynayabileceğiniz ayarlara çekin ve FPS'yi sabitleyin. Etkili olur bu yöntem.

@Dryus size bir de bir sorum olacaktır bilgisayarın kaç derecelere geldiğini macbookta nereden bakıyorsunuz? Bir de kaç dereceden sonra bilgisayar çok ısınmış olur.
?

Son düzenleme:
@Dryus size bir de bir sorum olacaktır bilgisayarın kaç derecelere geldiğini macbookta nereden bakıyorsunuz? Bir de kaç dereceden sonra bilgisayar çok ısınmış olur.

?
Mac Fan Control uygulaması kullanabilirsiniz. Temelinde fan kontrol uygulaması ama yine de sıcaklık için kullanıyorum.

@Dryus peki F1 hangisini rahat oynayabilirim MacBook Air da bir de Mac fan Control MacBook Air için işe yaramaz değil mi?
Kontrol için değil sıcaklığa bakmak için işe yarar. Ayrıca F1 2017 Mac için son F1 oyunuydu ben onu oynadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…