Merhabalar, MacBook Air M1 aldım ve Dirt 4 adlı oyuna sahibim. MacBook'umun modeli 8 GB RAM, M1 7 GPU. Sizce Dirt 4'ü düşük ayarlarda kaldırır mı? Günde 40 dakika falan oynarım.
Tuhaftır benim bilgisayarım LoL gibi oyunlarda 95+ Dereceleri görürken CM oyunlarında(F1, Dirt) 70-75 Derecede geziyordu bilgisayar. Bence oyunu en iyi ayarlarda değil de en normal oynayabileceğiniz ayarlara çekin ve FPS'yi sabitleyin. Etkili olur bu yöntem.
Tuhaftır benim bilgisayarım LoL gibi oyunlarda 95+ dereceleri görürken CM oyunlarında(F1, Dirt) 70-75 derecede geziyordu bilgisayar. Bence oyunu en iyi ayarlarda değil de en normal oynayabileceğiniz ayarlara çekin ve FPS'yi sabitleyin. Etkili olur bu yöntem.
@Dryus size bir de bir sorum olacaktır bilgisayarın kaç derecelere geldiğini macbookta nereden bakıyorsunuz? Bir de kaç dereceden sonra bilgisayar çok ısınmış olur.
Tuhaftır benim bilgisayarım LoL gibi oyunlarda 95+ Dereceleri görürken CM oyunlarında(F1, Dirt) 70-75 Derecede geziyordu bilgisayar. Bence oyunu en iyi ayarlarda değil de en normal oynayabileceğiniz ayarlara çekin ve FPS'yi sabitleyin. Etkili olur bu yöntem.
@Dryus size bir de bir sorum olacaktır bilgisayarın kaç derecelere geldiğini macbookta nereden bakıyorsunuz? Bir de kaç dereceden sonra bilgisayar çok ısınmış olur.