MacBook Air M1 ekran paylaşımı nasıl yapılır?

Nyschue

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz hafta yeni bir monitör satın aldım. Satın aldığım monitör MSI Modern MD241p isimli monitör, merak ettiğim ve yapmak istediğim fakat bir türlü başaramadığım iki konu var. İlki bu monitörde Type-C girişi mevcut yani MacBook Air m1'imi şarj aleti kablosunu kullanarak bu monitöre yansıtabilir miyim? Kabloyu bağladım denedim ancak görüntü gelmedi, yapmam gereken bir ayar mı mevcut yoksa başka bir yolu mu var bilmiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Diğer konu ise ilkine nazaran biraz daha değersiz ilkini çözersek daha mutlu olurum ancak anlayan arkadaşlar için sorayım, yine aynı kablo üzerinden MacBook'un bağlı olduğu Wi-Fi'ı monitöre yani kasaya paylaşabilir miyim? Kasamın interneti yok bu yöntemle internete bağlanmam mümkün müdür?

Type-C ile görüntü yansıtmak için görüntü yansıtmayı destekleyecek bir kablo almanız gerekiyor. Her kablo görüntüyü aktaramayabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…