Macbook Air M1 Klavye temizliği nasıl yapılır?

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Macbook Air almadan önce kelebek klavye sisteminin toz ve kirden sıkıntı çıkardığını duymuştum. M1 işlemcili Macbook Air'im var. Yurt odası biraz tozlu maalesef ve bazen toz kir klavyeye giriyor. Bir ara Option tuşumda takılma olmuştu ama geçti. Bu klavyeyi kendim temizleyebilir miyim? Apple servisi temizleyebilir mi?

Apple cihazlarını garanti sürecinde servise götürdüğünüzde ücretsiz temizliğinizi yapıyorlar ve 6 ayda bir temizletmek tavsiye ediliyor.

Apple Zorlu Center'dan randevu almak istiyorum ama uygun randevu yok diyor. Bugün için değil de önümüzdeki günler için randevu alacaktım. Randevular günlük mü veriliyor?

Temizleme ile ilgili ama değil korumak için klavye koruyucu da düşünebilirsiniz. Başta bana da çok komik ve anlamsız geldi ama denemek için aldım kullanımı çok olumsuz etkilemedi. Siyah tuşlu olandan aldım haliyle ışıklar şu an görünmüyor fakat şeffaf olanlar da var. Görünüm olarak daha kötü olsa da klavye ışıklandırmasını etkilemez.

Hocam benim de klavye koruyucu alma niyetim var ama aklıma takılan bir konu var. Bilgisayarın kapağını kapatınca klavye koruyucu ekrana değiyor mu?

Ekranda bariz bir iz görmedim ama yine de dediğini düşünüyorum. Ekran koruyucu kullanmadığım için baskı oluşturacağını sanmıyorum şimdilik bir sorun çıkarmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…