Bir haber sitem var ve Facebook üzerinden trafik sağlıyorum. 15-20 sekme açtığımda kasmayacak hafif, kolay taşınabilir, şarjı uzun giden ve uzun yıllar kullanabileceğim bir laptop arıyorum. MacBook Air m1(8899 TL) sizce benim için uygun mudur yoksa bu fiyata daha mantıklı ürünler var mı?
Ürün linki: Apple MGN63TU/A MacBook Air 13.3 inç M1 8C 8GB RAM 256GB SSD Uzay Grisi MGN63TU/A
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
shop.huawei.com
Şöyle bir seçenek var ki, donanım konusunda uzun yıllar size hiç sıkıntı yaşatmayacak, hafif, pili uzun giden.
Daha fazla bütçe ayıramayabilirim ama depolama yeterli olur diye düşünüyorum. Zaten USB 3.1 ile kablolu HDD de kullananlar var gayet memnunlar bu konuda. Chrome'ya da Safari'de 15-20 sekme açıp gün içerisinde 15 saat falan açık kalıyor kullanıyorum. Ve yanıma alıp kolayca taşıyabileceğim hafif bir ürün beni cezbeden tarafı da bu açıkcası. Tek merak ettiğim uzun kullanımda ve ilerki yıllarda işimi görür mü?
Daha fazla bütçe ayıramayabilirim ama depolama yeterli olur diye düşünüyorum. Zaten USB 3.1 ile kablolu HDD de kullananlar var gayet memnunlar bu konuda. Chrome'ya da Safari'de 15-20 sekme açıp gün içerisinde 15 saat falan açık kalıyor kullanıyorum. Ve yanıma alıp kolayca taşıyabileceğim hafif bir ürün beni cezbeden tarafı da bu açıkcası. Tek merak ettiğim uzun kullanımda ve ilerki yıllarda işimi görür mü?