K kvrmplv Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 Herkese merhaba, macbookumun şarjı yüzde 40 idi ve kapattım ertesi gün açtım zaman şarjımın 42 olduğunu gördüm. Bu durumu açıklayabilir misiniz?
Herkese merhaba, macbookumun şarjı yüzde 40 idi ve kapattım ertesi gün açtım zaman şarjımın 42 olduğunu gördüm. Bu durumu açıklayabilir misiniz?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.822 Çözümler 243 18 Ağustos 2022 #2 kvrmplv dedi: Herkese merhaba, MacBook'umun şarjı yüzde 40 idi ve kapattım ertesi gün açtım zaman şarjımın 42 olduğunu gördüm. Bu durumu açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yoğun kullanımda olabiliyor. Batarya sıcakken hızlı düşüş olabiliyor ama soğuduğu zaman yüksek olabiliyor yüzdesi.
kvrmplv dedi: Herkese merhaba, MacBook'umun şarjı yüzde 40 idi ve kapattım ertesi gün açtım zaman şarjımın 42 olduğunu gördüm. Bu durumu açıklayabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yoğun kullanımda olabiliyor. Batarya sıcakken hızlı düşüş olabiliyor ama soğuduğu zaman yüksek olabiliyor yüzdesi.
K kvrmplv Picopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 ReloadingData dedi: Yoğun kullanımda olabiliyor. Batarya sıcakken hızlı düşüş olabiliyor ama soğuduğu zaman yüksek olabiliyor yüzdesi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hiç yoğun kullanmam aslında. Bulunduğum ortam da serindir. Yine de sizin gibi düşünüyorum ilk defa olunca bilgi almak istedim.
ReloadingData dedi: Yoğun kullanımda olabiliyor. Batarya sıcakken hızlı düşüş olabiliyor ama soğuduğu zaman yüksek olabiliyor yüzdesi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hiç yoğun kullanmam aslında. Bulunduğum ortam da serindir. Yine de sizin gibi düşünüyorum ilk defa olunca bilgi almak istedim.