MacBook Air M1 Ventura 13.1'e güncellenmeli mi?

güneş66

Decapat
Daha fazla  
MacBook Air M1 16/256 modele sahibim. Ventura 13.1'e güncellememi önerir misiniz? Şu an Monterey 12.6.2 kullanıyorum. Performans-pil kayıpları var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben MacBook Pro'da geçtim bir olayını görmedim. Aksine SideCar ekran ayarları değiştirilmiş. Sistem Ayarları (Eski ismiyle Sistem Tercihleri) yeni yapısını beğenmedim. Arayüzü mobil cihaz arayüzü gibi olmuş.

Performans ve Pil kayıbı görmediniz sanırım onu anladım

Cihazı yeni aldım. 12.5 ile gelince doğrudan 13 yaptım. Dün de 13.1'e güncelledim. Yani 12 ile olan pil durumunu bilmiyorum.
Bende yeni aldım 1.5 ay oluyor ve Venturada 13.0 ve 13.0.1 de bazen masaüstü geçişlerinde ve ekran küçültmerei masaüstü geçişlerde kasmalar yaşıyordum droplar yaşıyordum o yüzden montereye geçtim. acaba şimdi 13.1 geldiğine göre diyorum belki daha iyi olmuş olabilir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz

13.0.1 bana hiç görünmedi. 13.0'den doğrudan 13.1'e geçtim. Büyük bir fark hissetmedim.

Bahsettiğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım. Safarinin yeni sürümünden olsa gerek 2 ekran ile çalışırken sekmeyi ayırıp diğer ekranadaki safari üzerinde işlem yapında ana ekrandaki safari soluklaşıyor. Arada başıma geliyordu. 13.1'de henüz olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…