MacBook Air M1 vs Monster Notebook takas

eTobitmiş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler herkese, Mac'ten ve GeForce NOW'a her ay para bayılmaktan sıkıldığım için satmak veya takaslamak istiyorum. Bir arkadaş yazdı takas için. Sizce mantıklı mı yoksa beklemeli miyim?

Mac donanımları:
M1 işlemci.
256 GB depolama.
8 GB RAM.
13 inch 2020 modeli.

Takas yapmayı düşündüğüm arkadaşın bilgisayarı;
Monster Abra A5 v18.2.3
4 GB 3050 Ti.
16 GB RAM.
500 GB SSD.
Intel i7 11800H.

Yanında kulaklık, klavye, soğutucu, mouse ve çantasını veriyor.
Şimdiden teşekkürler.

Monster alınmaz ama az kullanılmış ise takas edilebilir.

Aralarında 10.000 TL fiyat farkı var neredeyse. Siz düşünün.

Macbook daha fazla eder. Yani takas arasında dağlar kadar fiyat farkı var. Bilgisayarın sıfırı sizin elinizdeki Mac'in 2. el değeri kadar. Bir de Monster'da fan ve ısınma sorunundan olan şikayet çok fazla.

Aralarında 10.000 TL fiyat farkı var neredeyse. Siz düşünün.

Evet özellikle son zamanlardan sonra bu kadar fark olacağını düşünmemiştim

Macbook daha fazla eder. Yani takas arasında dağlar kadar fiyat farkı var. Bilgisayarın sıfırı sizin elinizdeki Mac'in 2. el değeri kadar. Bir de Monster'da fan ve ısınma sorunundan olan şikayet çok fazla.
evet haklısınız,galiba en mantıklısı o.Monsterlerda ısınma problemi yaşayan arkadaşımda oldu aynı sistemin farklı modelini alıpta hiç ısınmayan arkadaşımda oldu kasa farkından dolayı ısınma problemi olduğunu düşünüyorum.

Cihazı 15-16 dan satın 2-3 ekleyin daha iyi laptop alırsınız zaten.

Fiyat farkı olabilir ama sonuçta Mac performansının üstünde abartılı fiyata satılıyor oyun falan oynayacaksınız alın derim.
Oyun oynamak amacıyla bakıyorum ama fiyat farkı beni ikilemde bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…