Bu monitoru alabilirsiniz. Dedigim gibi Type-C uzerinden direkt Mac'e baglarsiniz. 65W'da guc iletimi var zaten. Arkasinda da 4 tane USB-A girisi var onlari da kullanmaniza izin veriyor bu Tyle-C baglantisi.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Monitör fazlasıyla iş görecektir. Macbook air monitöre bağladıktan sonra monitörün usb girişlerine klavye ve mouse bağlarsam kullanabilir miyim ?
Son bir soru da tavsiye ettiğiniz klavye ile bluetooth bir mouse alırsam eğer 2 ayrı cihazı macbooka bağlayabilir miyim ? Macbook air M1 cihazın modeli.
Hocam bendeki sarja takılı değilken de görüntü veriyor sizin alacağınız daha ayrıntılı bir şeye benziyor belki ondan çalışmıyor olabilir emin değilim. Bende logitech mouse var kumanda pili gibi pilini en son 2 sene önce falan değiştirmişimdir belki o da
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Monitör fazlasıyla iş görecektir. Macbook air monitöre bağladıktan sonra monitörün usb girişlerine klavye ve mouse bağlarsam kullanabilir miyim ?
Son bir soru da tavsiye ettiğiniz klavye ile bluetooth bir mouse alırsam eğer 2 ayrı cihazı macbooka bağlayabilir miyim ? Macbook air M1 cihazın modeli.
Evet USB girislerini kullanabilirsiniz. Sadece klavye ve mouse icin dusunmeyin ben hard disk bile takip kullaniyorum rahatca. Iki ayri cihazi da MacBook'a baklayabilirsiniz. Fare zaten USB aliciyla geliyor. Klavyeyi de bluetooth ile baglarsiniz pille calisiyor zaten ikisi de.
o zaman apple ürünü olmayan F/P klavye mouse hangi marka alabilirim ve nasıl bağlayabilirim ?
o zaman apple ürünü olmayan F/P klavye mouse hangi marka alabilirim ve nasıl bağlayabilirim ? Mümkün olduğunda F/P bütçe dostu bir kombinasyon yapmak istiyorum. Monitör + klavye + mouse şeklinde.
Hangi klavye ve mouse kullanıyorsunuz ? TV ye çoklayıcı yardımı ile hdmi bağlantısıyla bağlıyorsunuz anladığım kadarıyla. Peki çoklayıcınızda ısınma sorun oldumu hiç ? Apple ürünleri malesef gereksiz pahallı ve başka marka klavye mouse almak istiyorum.
Usb hublar uzun kullanimda isinir. Klavye mouse kablosuz al. Klavye logitech mouse da microsoft veya logitech alabilirsin. Guzel magic mouse benzerleri var.