MacBook Air M1'e Windows iner mi?

rtx4090ti

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4090 ti i9 13900h
Merhaba, yakın zamanda MacBook Air M1 almayı düşünüyorum ama Forza Valorant gibi oyunlar açmak istiyorum. Acaba tasinabilir SSD alıp USB'den takip ona W11 yükleyebilir mıyım? Eğer yüklenirse Valorant Forza gibi oyunları acar mi?

Acmaz muhtemelen forzayi valorantida 50 60 fps arasi oynsrsiniz muhtemelen

Bilgisayarınıza direkt W11 yüklemezsiniz diye biliyorum çünkü İntel işlemcili Mac gerekiyor. Ayrıca yükleseniz bile Forza ve Valorant gibi oyunları sisteminiz rahat bir şekilde açmaz

Bence Mac'i boş ver, oyuncu bilgisayarı al.

Oyun oynayacaksanız Windows cihazlara yönelmeniz daha doğru olur, Apple Silicon ve oyunlar bir arada pek iyi gitmiyor. Ayrıca oynamayı başarsanız bile M1 Air modelinde fan bulunmuyor dolayısıyla ısınacaktır.

O fiyat bandında oyuncu bilgisayarlarına bakın rahat edersiniz.

Mac almayı neden istiyorsunuz acaba? Oyun için gayet sağlam windows cihazlar mevcut halihazırda.

Tessekur ederim.

Acmaz muhtemelen forzayi valorantida 50 60 fps arasi oynsrsiniz muhtemelen
Valorant sanal makinelerde ve ARM mimarili native sistemlerde çalışmıyor. Yapabileceği şey ya sanal makine kuracak Parallels ile x86 emülasyon yapcak, yada baremetal arm Windows yükleyecek. Her iki durumda da Valorant çalışmayacak. Forza içinse muhtemelen sanal makine yetersiz gelecek.

Amaç oyun oynamaksa Mac çooook yetersiz bir cihaz henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…