MacBook Air M2 15" alınır mı?

dütdüt

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Pozitif teknoloji sitesinde Mac Air 15 inç 8/512 modeli 41 bin TL fiyat gayet makul geldi. 8 GB RAM beni arada bırakıyor. Diğer sitelerde veya Pt'nin sitesinde 13 inç M.2 16 512 50 bin TL civarında ekran boyutunun yüksek olması hoşuma gitmişti. Ayrıca aradaki fiyat farkını da düşününce arada kaldım. Bilgisayarı önümüzdeki 4 yıl civarında temel düzeyde kod yazmak okul işleri vs. için kullanacağım. Ne önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_97.png
    403,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
knk boyle bıse buldum ama senın ıcın şarj onemlıyse baska bulım (ılla mac os ıstıosan ayrı)

Temel düzeyde kod yazmak ve okul için 50 bin vermeye değmez daha çok önerebilirim Mac olmayan ille Mac diyorsan bunu al gitsin hepsi aşağı yukarı aynı fiyatta (bu duzeylerin)

Temel düzeyde kod yazmak ve okul için 50 bin vermeye değmez daha çok önerebilirim Mac olmayan ille Mac diyorsan bunu al gitsin hepsi aşağı yukarı aynı fiyatta (bu duzeylerin)
bu temel işler için 8 gb ram yeterli olur mu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…