MacBook Air M2 alınır mı?

cilgininsan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben YKS ögrencisiyim, ve MacBook Air M.2 almaya karar verdim ve size sormak istedim. Hayatımın geri kalanında ders, üniversite, kod tarzı şeyler yapmak istiyorum şu an da bir özel kursta fend ve bend kursu alıyorum hem de %70 tempo YKS'ye hazırlanıyorum. Sizce bana göre mi?

Bu tarz şeyler için M1 çipli olan model bile işinizi görür, ama daha uzun süre güncelleme alsın ve daha güncel olsun diyorsanız tabii ki doğru seçenek. Ancak daha önce hiç mac kullanmadıysanız Windows'u arayabilirsiniz, ya da başta alışmanız zor olur.

aga ilaha mac iphone olacak değil o zenginlerin kullandığı şeyler boşa para paranı çöpe atma daha pcler var ve uygulamalar çok pahalı bildğiğim kadarıyla

Aga ilaha Mac iPhone olacak değil o zenginlerin kullandığı şeyler boşa para paranı çöpe atma daha PC'ler var ve uygulamalar çok pahalı bildğiğim kadarıyla.

Sana katılıyorum fakat bir de benim bakış açımdan düşünmek gerekirse,
Hayatımda hiç Apple marka bir şey kullanmadım fakat M.2'nin şu an güncel fiyatı 36.000-45.000₺ bu fiyata alacağım bir Win işletim sistemli laptop 3-4kg civarında olacak ve donanımsal olarak yapacağım işler için hayli hayli fazla gelecek ve ben oyun oynamayacağım ve batarya ile gezmek zorunda kalacağım, Air M.2 alma kararını hafiflik ve 18 saat pil ömrü ile benim M.2 almak için yeterli bir sebebim. Sizce doğru düşünüyor muyum?

Oyun oynamayacaksanız sadece ders için ise mantıklı üzmez. İleride oyunda oynarım derseniz oyuncu laptopu öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…