MacBook Air M3 13" vs 15"

Pt'de maalesef taksit faizli burada faizsiz 9 yaptıracağım çok teşekkür ediyorum sipariş geçeceğim son olarak renk tecrübeniz var mı gece siyahı alacaktım da çok iz bırakıyor dediler uzay grisi mi aliyim?
Gece yarısı seri içerisindeki en koyu renk seçeneği olduğundan bu rengi seçtim ve renk fena değil (siyah seçeneğini olsa siyah alırdım orası ayrı). Sen de gece yarısı rengi alacaksan bolca parmak izi görme ön koşuluyla al derim. Parmak ve ter izine inanılmaz takılıyorsan pişman olabilirsin.

Gece yarısı seri içerisindeki en koyu renk seçeneği olduğundan bu rengi seçtim ve renk fena değil (siyah seçeneğini olsa siyah alırdım orası ayrı). Sen de gece yarısı rengi alacaksan bolca parmak izi görme ön koşuluyla al derim. Parmak ve ter izine inanılmaz takılıyorsan pişman olabilirsin.

İnanılmaz takıntım yokta sanırım uzay grisi modeli tercih edeceğim aslında siyah çok hoş ama çevremde birkaç kişide var özellikle baktım üst kapak çok kir tutuyor hoş gözükmüyor.

Macbook PRO

Macbook AIR

Bu 2 model arasında kaldım. Arkadaşlar Pro olanda RAM 8 GB emin olamıyorum ikisinden birisini sipariş vereceğim Hepsiburada premıum Worldcard'a başvurdum bugün geldi faizsiz 9 taksit olarak alacağım.

Son düzenleme:
İnanılmaz takıntım yokta sanırım uzay grisi modeli tercih edeceğim aslında siyah çok hoş ama çevremde birkaç kişide var özellikle baktım üst kapak çok kir tutuyor hoş gözükmüyor.

Macbook PRO

Macbook AIR

Bu 2 model arasında kaldım. Arkadaşlar Pro olanda RAM 8 GB emin olamıyorum ikisinden birisini sipariş vereceğim Hepsiburada premıum Worldcard'a başvurdum bugün geldi faizsiz 9 taksit olarak alacağım.
Mac'lerin ram optimizasyonu iyi ama uzun yıllar kullanılacağını da göz önünde bulundurmak gerekiyor bence. Ne tür kullanılacaksın bilmiyorum ama en az 16GB model tercih etmek en mantıklı seçenek. Bir de öğrenci isen senin de paylaştığın PTTeknoloji'deki M4 çipli MacBook Pro hem zaten daha iyi hem de M3 MacBook Pro'dan daha ucuza geliyor.

Mac'lerin ram optimizasyonu iyi ama uzun yıllar kullanılacağını da göz önünde bulundurmak gerekiyor bence. Ne tür kullanılacaksın bilmiyorum ama en az 16GB model tercih etmek en mantıklı seçenek. Bir de öğrenci isen senin de paylaştığın PTTeknoloji'deki M4 çipli MacBook Pro hem zaten daha iyi hem de M3 MacBook Pro'dan daha ucuza geliyor.
PT de faizsiz taksit olmadığı için tercih etmedim.

Mac'lerde gümüş renk bana artık eski görünüyor. Intel işlemcili Mac'ler gibi.
Gece yarısı görünüş olarak hoşuma gidiyor ama çok iz bırakıyor diyor alanlar (deneyimlemedim).

Şu an uzay grisi kullanıyorum renk olarak da hoşuma gidiyor iz bırakmama konusunda da başarılı.

Gece yarısı inanılmaz bir şey. Ellerim terlemiyor hiç (ameliyat oldum) ona rağmen dokunduğum yerler çok iz yapıyor. Normal bir eli terleyen biri dokunsa gerçekten kötü duracak.

Macbook PRO

Macbook AIR

Üzgünüm ama 8 GB asla önermem. Günlük kullanım için kullanmayacaksınız chat yapma fotoğraf bakma video izleme müzik dinleme gibi günlük ev laptopu olarak. Çünkü 8 GB çok yetersiz özellikle yeni güncellemelerle yapay zeka destekler gelecek ve 8 GB RAM yeteceğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı