Merhaba, aralarinda 5000 TL fark var deger mi?
Tesekkur ederim hocam.Bu noktada ne için kullancağın önemli ancak ekran ve ses sistemi pro m4'de efsanedir air'a açıkcası ciddi fark atar. m1 air kullandım gayet iyi sonra pro m3'e geçtim çok memnunun, pro m4'ü bir kaç saat kullandım çok başarılı cihaz bu noktada fark'a değer. (pro m4 minimum 16 gb ram'li geliyor o da fark eder)
Bu noktada ne için kullancağın önemli ancak ekran ve ses sistemi Pro m4'te efsanedir Air'a açıkçası ciddi fark atar. M1 Air kullandım gayet iyi sonra Pro M3'e geçtim çok memnunun, Pro m4'ü birkaç saat kullandım çok başarılı cihaz bu noktada Fark'a değer. (Pro M4 minimum 16 GB RAM'li geliyor o da fark eder)
Pro M4 16 GB tasarım için çok yeterli bir cihaz. Uzunca bir süre oldukça keyifli kullanırsın birçok işini kolayca yaparsın. Bu cihazın yetemeyeceği işler yapıyorsa artık iyi de para kazanmaya başladığın zaman gelmiştir işte o zaman çok daha verimli cihazlara oldukça kolay geçiş yaparsın.
Pro M4 16 GB baz model de olsa MacBook'lar kararlı verimli yüksek performanslı sistemlerdir.
Güzel günlerde kullan.
RAM az olsa da uzun süre götürür mü yani beni hocam. Diğer model ile aralarında 5 bin ₺ fark var değer mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.