MacBook Air M3 512 GB vs Pro M4 512 GB

Bu noktada ne için kullancağın önemli ancak ekran ve ses sistemi pro m4'de efsanedir air'a açıkcası ciddi fark atar. m1 air kullandım gayet iyi sonra pro m3'e geçtim çok memnunun, pro m4'ü bir kaç saat kullandım çok başarılı cihaz bu noktada fark'a değer. (pro m4 minimum 16 gb ram'li geliyor o da fark eder)

Bu noktada ne için kullancağın önemli ancak ekran ve ses sistemi pro m4'de efsanedir air'a açıkcası ciddi fark atar. m1 air kullandım gayet iyi sonra pro m3'e geçtim çok memnunun, pro m4'ü bir kaç saat kullandım çok başarılı cihaz bu noktada fark'a değer. (pro m4 minimum 16 gb ram'li geliyor o da fark eder)
Tesekkur ederim hocam.

Bu noktada ne için kullancağın önemli ancak ekran ve ses sistemi Pro m4'te efsanedir Air'a açıkçası ciddi fark atar. M1 Air kullandım gayet iyi sonra Pro M3'e geçtim çok memnunun, Pro m4'ü birkaç saat kullandım çok başarılı cihaz bu noktada Fark'a değer. (Pro M4 minimum 16 GB RAM'li geliyor o da fark eder)

Grafik tasarım için hangisini önerirsiniz? Pro M4 16 GB vs M3 Air 24 GB

Bu ikisi arasından

Pro m4 16 gb tasarım için çok yeterli bir cihaz. Uzunca bir süre oldukça keyifli kullanırsın birçok işini kolayca yaparsın. Bu cihazın yetemeyeceği işler yapıyorsa artık iyi de para kazanmaya başladığın zaman gelmiştir işte o zaman çok daha verimli cihazlara oldukça kolay geçiş yaparsın.
Pro m4 16 gb baz model de olsa macbook'lar kararlı verimli yüksek performanslı sistemlerdir.
Güzel günlerde kullan.

Pro M4 16 GB tasarım için çok yeterli bir cihaz. Uzunca bir süre oldukça keyifli kullanırsın birçok işini kolayca yaparsın. Bu cihazın yetemeyeceği işler yapıyorsa artık iyi de para kazanmaya başladığın zaman gelmiştir işte o zaman çok daha verimli cihazlara oldukça kolay geçiş yaparsın.
Pro M4 16 GB baz model de olsa MacBook'lar kararlı verimli yüksek performanslı sistemlerdir.
Güzel günlerde kullan.

RAM az olsa da uzun süre götürür mü yani beni hocam. diğer model ile aralarında 5 bin ₺ fark var değer mi sizce?

Yeterli gelir elbette. 5.000 TL hem az hemde çok para. M3 pro da alabilirisin air yerine bir de buradan bak istersen

Şu an bunu kullanıyorum, pro m4 zorlayacak ise bütçe olarak bir tık altı bu cihaz çok memnunum.
Pro M3'ün Air'a göre farkı ekranı 14 inç miniled ekran çok keyifli, ses sistemi gayet iyi, ve başka özellikleri de var elbette.
M4 ile farkı ram 16 değil 8 gb birde işlemci pro seriisinin m3'ü rahat ederim diyorsan m4 almadan da uzun süre kolay kullanırsın.
Hemen alma bekle bunun fiyatı Amazon'da haftasona 54-55'e inmişti belirli günler çıkıyor bazen iniyor fiyatları bazen taksitler de uzayabiliyor, vade farksız olarak. linki MacBook Pro m3 olarak takip et. istediğin seçenek MacBook Pro m3 baz modeli ise bu seride baz 8gb ram 512 harddisk

RAM az olsa da uzun süre götürür mü yani beni hocam. Diğer model ile aralarında 5 bin ₺ fark var değer mi sizce?

Hocam şu an kullandığım cihaz Pro M4 16 GB versiyon bundan önce M.2 Pro 16 GB kullanıyordum ve hiç RAM kısmında az olduğuna dair sıkıntı ile karşılaşmadım genel olarak .net ve kubernet taraflı çalışıyorum bu cihazlar ile yani bayağı ağır iş yükleri bunlar sizi de eminim 16 GB tatmin edecektir. Air de güzel cihaz ama gündelik kullanım için önerilen cihaz onlar Apple bile iş için Pro alın diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı