MacBook Air M3 mü MacBook Pro M2 mi?

Yapacağın işlemler neler? Ağır işlerle uğraşacaksan MacBook Pro alman daha iyi olur sebebi de Air'de fan yok bu da ağır işlerle uğraşacaksan ısınmaya sebebiyet verir.

Yapacağın işlemler neler? Ağır işlerle uğraşacaksan MacBook Pro alman daha iyi olur sebebi de Air'de fan yok bu da ağır işlerle uğraşacaksan ısınmaya sebebiyet verir.

Hocam şimdi ben 3 4 gün önce MacBook Air M3 almıştım Apple'in kendi sitesinden fakat bu aldığım MacBook Air M3'ün hem MacBook Pro M3'e göre düşük çözünürlüklü ve bende ara sıra ağır uygulamalara girdiğim için fana ihtiyacım olduğunu ve laptopun ısındığını fark ettim sarı sitede MacBook Pro M3 2024 sıfır 24 ay Türkiye garantili ayni fiyata satıyorlar bunu alacağım 14 gün içinde iade edebiliyorum zaten. Not: Ben bu laptopu 120 Hz sanıyordum 60 Hz çıktı ):

Hocam şimdi ben 3 4 gün önce MacBook Air M3 almıştım Apple'in kendi sitesinden fakat bu aldığım MacBook Air M3'ün hem MacBook Pro M3'e göre düşük çözünürlüklü ve bende ara sıra ağır uygulamalara girdiğim için fana ihtiyacım olduğunu ve laptopun ısındığını fark ettim sarı sitede MacBook Pro M3 2024 sıfır 24 ay Türkiye garantili ayni fiyata satıyorlar bunu alacağım 14 gün içinde iade edebiliyorum zaten. Not: Ben bu laptopu 120 Hz sanıyordum 60 Hz çıktı ):

Normal hocam Pro versiyonu dolduruyorlar genelde. 60k olan düz IPhone'lar bile 60 Hz :)
Bence en büyük fark fan sonrasında çözünürlük, ekran yenileme vs. ama şunu da ekleyeyim 8 GB RAM artık yetmez. En az 16 GB yapmaya çalışmalısın.

Konunun cevabını yine kendiniz vermişsiniz zaten, bende pro m2'den yanayım. Ancak hangisini alırsan al 8gb ram ile alma.

Arada fark olduğunu biliyorum ancak 8 GB RAM'le almanızı asla önermem, sorunuzu cevaplamak gerekirse eğerki basit işlemlerin üstüne çıkacaksanız M2 Pro daha iyi olacaktır aktif soğutmadan dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı