Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 Ablamın üniversitede kullanması için düz M3 çipli 8 GB RAM versiyonunu alacağız (M3 çipli 13 inç MacBook Air satın alın) Bu programı rahatça kaldırır mı? 8 GB RAM'den sıkıntı çeker mi?
Ablamın üniversitede kullanması için düz M3 çipli 8 GB RAM versiyonunu alacağız (M3 çipli 13 inç MacBook Air satın alın) Bu programı rahatça kaldırır mı? 8 GB RAM'den sıkıntı çeker mi?
S sevval17 Femtopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Şubat 2025 #2 Just a Minute dedi: Ablamın üniversitede kullanması için düz M3 çipli 8 GB RAM versiyonunu alacağız (M3 çipli 13 inç MacBook Air satın alın) Bu programı rahatça kaldırır mı? 8 GB RAM'den sıkıntı çeker mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba indirebildiniz mi?
Just a Minute dedi: Ablamın üniversitede kullanması için düz M3 çipli 8 GB RAM versiyonunu alacağız (M3 çipli 13 inç MacBook Air satın alın) Bu programı rahatça kaldırır mı? 8 GB RAM'den sıkıntı çeker mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba indirebildiniz mi?
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 sevval17 dedi: Merhaba indirebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum, aldık ama ablam bir problemden bahsetmedi şimdiye dek. Kullanılıyor diye düşünüyorum.
sevval17 dedi: Merhaba indirebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum, aldık ama ablam bir problemden bahsetmedi şimdiye dek. Kullanılıyor diye düşünüyorum.