MacBook Air M3 vs M4

Monarchh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hangi modeli tercih edersiniz ve gece yarısı renginde hala parmak izi sorunu var mı?

Vs.

Ne amaçla kullanacağınıza bağlı.
Windows bir masaüstüm zaten var ben bunu okulda kullanmak için alıyorum birde gündelik işler için fakat genel kullanımda ki amaç ders ve gündelik, yan işler kodlama/tasarım (yaparsam)

Bende yüksek ram olan modeli tercih ederdim. m3 ile m4 arasında hayat kurtaran bir fark yok. Hatta eminim m1 kullansan bile farkı anlamazsın. Ama ram kritik, yetersiz kaldığında diske yazmaya başlıyor ve performansı düşürüyor.

İkisi arasında m3. Aralarında fark var ancak sizin yapacağınız işler için m3 yeterli. İşlemciden çok RAM'e öncelik vermek mantıklı.

İkisi arasında m3. Aralarında fark var ancak sizin yapacağınız işler için m3 yeterli. İşlemciden çok RAM'e öncelik vermek mantıklı.
Ne kadarlık bir fark var ? Artık 16gb da yetersiz kalmaya başladı fakat MacBook da ram konusu Windows’a göre daha iyi diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…