A Abdullah Adıyaman Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 79 12 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, MacBook Air M3 cihazına nasıl uyumlu bir şekilde çoklayıcı gerektirmeden bir harici monitör bağlayabilirim?
Arkadaşlar merhaba, MacBook Air M3 cihazına nasıl uyumlu bir şekilde çoklayıcı gerektirmeden bir harici monitör bağlayabilirim?
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #2 Harici monitörden kastınız ney hocam. Mac'in ekranını mı yansıtmak istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS A Abdullah Adıyaman Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 79 12 Ekim 2024 #3 The Notorious dedi: Harici monitörden kastınız ne hocam. Mac'in ekranını mı yansıtmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam yani MacBook ekranını uzatmak istiyorum. Hem MacBook ekranını hem de harici bir monitör kullanmak istiyorum aynı anda. Artı 0 Eksi
The Notorious dedi: Harici monitörden kastınız ne hocam. Mac'in ekranını mı yansıtmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam yani MacBook ekranını uzatmak istiyorum. Hem MacBook ekranını hem de harici bir monitör kullanmak istiyorum aynı anda.
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #4 Abdullah Adıyaman dedi: Hocam yani MacBook ekranını uzatmak istiyorum. Hem MacBook ekranını hem de harici bir monitör kullanmak istiyorum aynı anda. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu gerekli hocam. Kablosuz geçişler sadece Apple ekranları arasında yapılıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Abdullah Adıyaman dedi: Hocam yani MacBook ekranını uzatmak istiyorum. Hem MacBook ekranını hem de harici bir monitör kullanmak istiyorum aynı anda. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu gerekli hocam. Kablosuz geçişler sadece Apple ekranları arasında yapılıyor diye biliyorum.
KS KS A Abdullah Adıyaman Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 79 12 Ekim 2024 #5 The Notorious dedi: HDMI kablosu gerekli hocam. Kablosuz geçişler sadece Apple ekranları arasında yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... USB-C'den bağlayamaz mıyım? Artı 0 Eksi
The Notorious dedi: HDMI kablosu gerekli hocam. Kablosuz geçişler sadece Apple ekranları arasında yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... USB-C'den bağlayamaz mıyım?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 15 Ekim 2024 #6 Abdullah Adıyaman dedi: USB-C'den bağlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Monitörde USB-C girişi var ise bağlanabilir. HDMI ile de aynı şekilde. Artı 0 Eksi
Abdullah Adıyaman dedi: USB-C'den bağlayamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Monitörde USB-C girişi var ise bağlanabilir. HDMI ile de aynı şekilde.