Günlük işlerimi halledebilmek ve üniversitede kullanabilmek için bir laptop arıyorum. MacBook M4 16 GB-256 GB modeli bu işler için yeterli olur mu ve Windows'tan MacOS'a geçmek bana bir zorluk yaratır mı, düşünceleriniz nedir? Bütçem 45-50 bin bandında.
Günlük işlerimi halledebilmek ve üniversitede kullanabilmek için bir laptop arıyorum. MacBook M4 16 GB-256 GB modeli bu işler için yeterli olur mu ve Windows'tan MacOS'a geçmek bana bir zorluk yaratır mı, düşünceleriniz nedir? Bütçem 45-50 bin bandında.
Hocam bir zorluk yaratmaz alışırsınız lakin 512 daha mantıklı olur. Ayrıca bölümünüze göre Windows işletim sistemi sizin için daha mantıklı olabilir bir araştırın derim.
Cihazdan ne beklediğine bağlı. Henüz ram zammından etkilenmedi Apple cihazlar ama etkilenmeleri de yakındır. Bu haliyle fiyat epey avantajlı, klasmanına göre.