wyarn Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 09:11 #11 LoL açıyor, Parallels'e gerek yok. M1 Air 8GB RAM ile şarja takmadan yüksek FPS oynayabiliyordum. Harici disk ihtiyacınıza göre gerekebilir, 16/512 yerine fiyatı RAM ya da ekran yükseltmeye verip harici disk almanız daha iyi olur.
LoL açıyor, Parallels'e gerek yok. M1 Air 8GB RAM ile şarja takmadan yüksek FPS oynayabiliyordum. Harici disk ihtiyacınıza göre gerekebilir, 16/512 yerine fiyatı RAM ya da ekran yükseltmeye verip harici disk almanız daha iyi olur.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.516 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:15 #12 wyarn dedi: LoL açıyor, Parallels'e gerek yok. M1 Air 8GB RAM ile şarja takmadan yüksek FPS oynayabiliyordum. Harici disk ihtiyacınıza göre gerekebilir, 16/512 yerine fiyatı RAM ya da ekran yükseltmeye verip harici disk almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Isınıyor mu?
wyarn dedi: LoL açıyor, Parallels'e gerek yok. M1 Air 8GB RAM ile şarja takmadan yüksek FPS oynayabiliyordum. Harici disk ihtiyacınıza göre gerekebilir, 16/512 yerine fiyatı RAM ya da ekran yükseltmeye verip harici disk almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Isınıyor mu?
wyarn Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 09:30 #13 Crexyyy dedi: Isınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla rahatsız edici değildi ama ısınıyordu. M4 Air daha gelişmiş ve termal yönetimi de daha iyi; daha güzel bir sonuç verir.
Crexyyy dedi: Isınıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla rahatsız edici değildi ama ısınıyordu. M4 Air daha gelişmiş ve termal yönetimi de daha iyi; daha güzel bir sonuç verir.
serkie Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 184 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Macbook pro m2 max Desktop: Amd Ryzen 7 7800 / RX 7700XT Phone: iphone 15 pro & huawei pura 80 pro & google pixel 9 pro xl Cinsiyet Erkek Perşembe 18:59 #14 MacBook Air fansız geliyor. Pro modelleri daha serin.